Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Viladecans prepara’t en idiomes

Banner-CCalderon-580x200-Preparat-Idiomes
La campanya Prepara’t en idiomes és una iniciativa de col·laboració entre l’Ajuntament i les acadèmies d’idiomes de la ciutat que, sota el projecte Viladecans&Co, vol promoure l’aprenentatge dels idiomes entre els ciutadans i ciutadanes de Viladecans.

Aquesta col·laboració consisteix en dues sessions de treball en què els participants comptaran amb el suport de les acadèmies per a la preparació d’una entrevista i del currículum en anglès, de forma totalment gratuïta.

Aquesta iniciativa està orientada a aquelles persones en situació d’atur amb un nivell oral B1-B2 en l’idioma i que pertanyin als sectors de l’administració, de l’atenció al públic i activitats de venda, i d’hostaleria i restauració. També hipoden participar aquelles persones d’atenció al públic i comerç que estiguin actualment treballant, però vulguin evolucionar en la seva trajectòria professional.

Per poder participar en aquesta campanya, les persones interessades hauran d’inscriure’s a Can Calderon, online o presencialment, del 2 al 24 de setembre. Conjuntament amb les acadèmies, es farà una prova de nivell als participants. Aquells que assoleixin el nivell oral B1-B2, passaran a formar part d’un llistat a partir del qual es portarà a terme la selecció de participants i una primera assignació a les acadèmies.

Les acadèmies participants en aquesta iniciativa, conjuntament amb l’Ajuntament, són Institut of English Studies, Helen Doron English, Ness English, Speak and Wake Up, STP Training i l’Escola Oficial d’Idiomes de Viladecans.

Acadèmies participants

helen doron englishies insitute of english studiesness englishstp trainingspeak & wake up

CLOSE
CLOSE