Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

XVII Fòrum d’Inversió d’Acc1Ó

El dia 2 de desembre, de les 9’30 a les 14’00 hores, i amb el lema “Troba el teu inversor, fes créixer el teu projecte” , la Generalitat de Catalunya a través d’ACC1Ó celebra aquest fòrum a l’Auditori AXA.

Us traslladem la informació que ens han fet arribar per si teniu interès en anar-hi.

Més de 500 professionals ja s’han inscrit al Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó. Tant si et cal un inversor per fer créixer el teu projecte, com si vols invertir en un projecte sòlid, no et pots perdre aquesta cita el proper divendres, 2 de desembre.

Després de 16 edicions, aquest punt de trobada entre inversors i emprenedors s’ha consolidat com a referent europeu i ha permès tancar més de 100 operacions d’inversió i acords comercials, mobilitzant una xifra superior als 50 milions d’euros.

Vine i coneix els millors projectes emprenedors
21 projectes d’emprenedors seleccionats per ACC1Ó seran presentats en format elevator pitch d’1 minut (àmbits: TIC, Ciències de la vida i de la salut, i Tecnologies Netes/Enginyeria).
Els emprenedors hauran de respondre les preguntes dels inversors i el assistents votareu el projecte guanyador del premi Investment Readiness patrocinat per Deloitte.

Fes networking amb inversors i emprenedors
En el Fòrum trobaràs emprenedors, inversors, directius i d’altres perfils professionals per contactar-hi. Al llarg del matí, tindràs diverses oportunitats per fer networking. No oblidis portar les teves targetes de visita per participar a l’speed-meeting dinamitzat i obert a tothom.

Inscriu-t’hi ara! Recorda que les places són limitades.

Ens trobem el dia 2 de desembre al Fòrum d’Inversió! 
 Participa en la conversa a Twitter: #foruminversio

Més informació
forum@acc10.cat
Places limitades. Assistència gratuïta
2 de desembre de 2011
De 9.30 h a 14 h
Auditori AXA – Barcelona

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE