Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Una sessió provocadora, una audiencia a l’alçada!

Amb participacions molt variades i molt enriquidores per a tots els assistents i per a mi mateixa, dijous passat vam tenir una sessió que s’hagués seguit allargant si la gana no ens hagués recordat l’hora que era!

Recordarem algunes intervencions:

“quan negociem ens barallem, però amb un somriure”
“la percepció del client és que els preus sempre están inflats”
“si has aconseguit el preu que tú volies i estàs content, no comparis més”
“la máxima: el client sempre té la raó… també als monopolis??”

En definitiva:
“coneixe’t a tu mateix” si realment vols superar les teves barreres internes alhora de negociar o vendre. I treu profit dels teus conèixements des del minut 0 de contacte amb el teu client. Aconseguir la seva confiança és la clau.
Que cap element extern, ni la crisi ni la pèrdua de clients, ni rès de rès et serveixi d’excusa per a no seguir treballant cada dia en la venda, amb constancia, alegria i sobretot amb el convenciment de que allò que ofereixes li fa un servei a qui ho compra.

I prepara’t, prepara’t… i si improvitzes… que no es noti, com a la tele .  Moltes gràcies a t@ts pel que heu aportat a la sessió i que, personalment m’ha resultat molt gratificant.

Una abraçada ben gran a t@ts, estic a la vostra disposició per aprofundir en el que necessiteu.

Moltes gràcies!!

Ana Sancho Sitjà
M: 636 91 51 26, asancho@talksense.es,

http://www.talksense.es

Comparteix
  2 comentaris
  1. felicitats per el taller ,la veritat es que va ser molt amena i molt curta ya que es podria haver estes una mica mes ,malgrat que vam parlar massa del barÇa ….je je

   salutacions

  2. Negociar,judicar i decidir és una labor diària i no tant sols en l’àmbit comercial.Fer-ho amb profitosa elegància és el que ens veu transmetre en aquesta jornada.Agraït.Manel

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE