Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Taller: Què és i què no és la RSE: avantatges i beneficis

Taller: Què és i què no és la RSE: avantatges i beneficis

La responsabilitat social de les empreses (RSE)  serà l’eix vertebrador del taller que el proper 21 de febrer de 10’00 a 12’00 organitzem al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon.

El concepte de responsabilitat social de les empreses” (RSE) es un concepte tan ampli que acaba sent poc clar i difús, però les empreses l’han de conéixer bé, perquè està arrelant amb força a la societat, cada vegada més sensibilitzada respecte a la necessitat de que el desenvolupament econòmic i social es basi en el respecte al medi ambient i el compliment dels drets laborals entre d’altres,  i l’apreciació – gairebé exigència- cada vegada més general de que una part dels beneficis haurien de retornar a la societat  en forma d’influència positiva.

El problema que és planteja davant aquesta situació és com afrontar i implantar la RSE. Algunes empreses no tenen clar si les accions que ja estan fent s’hi consideren,  d’altres voldrien ampliar-les estant  segurs  de que el que estan fent està ben encaminat. En molts casos és tracta de conèixer les avantatges d’iniciar aquest procés.

En aquest Taller aprendrem les bases de la RSE i com integrar-la en la nostra empresa. Coneixerem exemples d’empreses que ja l’apliquen i els beneficis que n’obtenen.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE