Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Taller: Presenta la teva empresa en 60 segons

management_1Et proposem un repte, una oportunitat: Presenta la teva empresa a un grup de persones, però compte, tens una gran limitació… el temps

Cada vegada tenim més canals de comunicació al nostre abast dels que podem treure’l molt profit per incrementar les vendes de la nostra empresa, cal però optimitzar aquestes possibilitats i utilitzar un model de presentació directe, seductor i breu que deixi clar els nostres objectius empresarials.

Durant aquest seminari, practicarem i millorarem les nostres presentacions en 60 segons,  i per altra costat, repassarem la estructura de la que podria ser la nostre presentació corporativa davant potencials inversors i grans clients.

Els assistents tindran la possibilitat de fer una gravació en vídeo per promocionar la seva empresa en diferents mitjans a internet

Sobre el ponent

Sergio Gil ha ocupat posicions directives en varies multinacionals, tant a nivell nacional como Europeu. Col.labora amb grups d’inversió estrangers en la avaluació de projectes i imparteix múltiples cursos sobre presentacions efectives en públic.

Destinataris: Personal de direcció, gestors empresarials, responsables de negocis i persones emprenedores interessades en cercar fiançament, col·laboradors i/o potencials clients.
Lloc: Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon.
Data:16 abril 2010
Horari: 10′00-12′00 hores
Preu: Gratuït
Organitza: Can Calderon

Per inscriure-s’hi cal omplir les dades d’aquest qüestionari.

* Formulari de registre tancat

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE