Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Taller “Pilota la teva empresa: quadre de comandament”

La situació socioeconòmica actual es caracteritza per la incertesa sobre el futur.  Els canvis socials, polítics i econòmics actuals fan que moltes empreses es trobin perdudes, plenes de incertesa i sense saber com afrontar el futur de l’empresa.

El QC és un instrument que recull de forma sintètica i sistematitzada la informació rellevant sobre la gestió d’actuacions i l’assoliment dels objectius d’una organització, amb la finalitat de ser utilitzada per persones empresàries o emprenedores en la presa de decisions.

Si féssim una analogia amb un cotxe, per a ser més explicatius, el QC correspondria al “tablier” que ens indica, entre d’altres aspectes, la velocitat, les revolucions o el nivell de l’oli del nostre vehicle i ens adverteix quan alguna cosa no funciona correctament. De la mateixa manera que decidim augmentar o reduir la velocitat quan circulem o d’aturar-nos quan el vehicle s’escalfa, el QC ens informa de la situació d’allò que és rellevant per a la bona marxa de la nostra empresa i alhora, ens permet prendre les decisions oportunes per a poder corregir-ne el rumb.

En conclusió el QC ajuda a les pimes a poder prendre decisions sobre el futur de la seva gestió, amb unes dades reals i contínuament actualitzades, i que es resumeixen en un únic full.

Adreçat a: persones emprenedores, treballadors/es autònoms, i micro empreses.
Lloc: Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon
Data: 5 de juliol
Horari: 9′30-13′30 hores
Preu: Sense cost per la vostra empresa, 100% subvencionat

Si voléu assistir-hi, empleneu el següent formulari

Places exhaurides

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE