Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Taller per muntar una impressora 3D

Taller per muntar una impressora 3D

El proper cap de setmana de novembre, dies 18, 19 i 20, es fa per primera vegada un taller de muntatge d’una impressora 3D a ViladecansLes persones que n’estigueu interessades podeu fer-ne la inscripció en aquest enllaç.

De la mà de l’empresa local REDSAUCE i, més concretament, d’una de les seves marques en el mercat, THINGIBOX, i amb la col·laboració del DELTA BUSINESS CENTER i de la FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS, s’organitza aquest taller, en horari de 16 a 20hores (divendres 18), de 10a 20hores (dissabte 19) i de 10a 14hores (diumenge 20).

Els assistents, en grups que, excepcionalment podran ser de tres persones, faran el muntatge d’una impressora PRUSA, aprendran els secrets de la impressió 3D i s’emportaran a casa la impressora 3D que hagin muntat.

Aquest tipus de tallers i cursos són habituals en el món de la impressió 3D i ara, per primera vegada, arriben a Viladecans en el marc de la Setmana de la Ciència.

Perquè la tecnologia de la impressió 3D pot interessar al món empresarial? Aquesta pregunta es va contestar en el Saló Internacional In(3D)ustry organitzat per Fira de Barcelona, que es va celebrar a Barcelona entre els dies 21 i 23 del mes de juny passat.

En aquest saló es van presentar les principals tendències i novetats en el món de la impressió, i empreses capdavanteres com Hewlett-Packard van presentar impressores que ja estan revolucionant diferents sectors empresarials tan diversos com els de la salut (impressió de pròtesis), la construcció (impressió de ponts i, inclús, de vivendes amb impressores 3D), i també l’automoció (Robotització + Impressió 3D = Revolució en el sector).

Segons l’informe Impacte i potencial de la impressió 3D en l’ocupació, elaborat per Barcelona Activa, gran part de les oportunitats laborals del mercat actual estan vinculades amb l’educació, la recerca o el desenvolupament de màquines i materials. Presentem a continuació un vídeo on es destaquen deu coses sorprenents que es poden fer amb una impressora 3D

Podem dir que la impressió 3D és una realitat creixent arreu del món que en els propers anys transformarà la indústria i, de manera transversal, la resta de sectors econòmics, així com també el mercat laboral. Una tecnologia innovadora que suposa un motor de canvi i que ha de permetre a les empreses augmentar la seva competitivitat mitjançant la reducció de temps i costos.

Recorda’t  d’inscriure’t en aquest enllaç 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE