Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Primer congrés d’Smartphones

El Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú i Neàpolis, organitzaran conjuntament la primera edició del GenMob – The Smartphone Day, el certamen dedicat a les tecnologies mòbils d’última generació (iOS iPhone, Android i Windows Phone 7). L’acte comptarà amb conferències temàtiques, tallers pràctics, taules rodones de debat, networkings  i showcases (presentacions de productes i serveis en un temps limitat).

L’esdeveniment, que és pioner a Catalunya i a bona part de l’Estat espanyol, vol aprofundir en totes aquelles aplicacions que fan dels smartphones (telèfons intel·ligents) uns aparells gairebé imprescindibles en la societat actual.

Aspectes com la mobilitat, el màrqueting mòbil, el geoposicionament o el comerç virtual posaran sobre la taula la importància progressiva que han guanyat aquestes plataformes de telefonia mòbil en l’actual context empresarial.
De fet, ja han confirmat la seva assistència al GenMob algunes de les principals companyies del sector, que exposaran el seu punt de vista sobre la indústria especialitzada en telefonia mòbil i el seu futur a curt i mitjà termini. A més, el congrés també buscarà sinèrgies entre les empreses participants, que gaudiran d’un espai propi per exposar els seus productes als visitants. La intenció és afavorir la màxima presència de públic, més enllà de si aquest és un professional expert en dispositius mòbils o només té coneixements a nivell d’usuari.

El GenMob – The Smartphone Day obrirà les seves portes el proper 4 de maig de 9h a 20h i estarà coordinat en tot moment pels serveis TIC del Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú. Les entrades, que inclouen l’esmorzar i la participació a totes les activitats de la jornada, costen 15 euros, però es poden aconseguir amb un descompte de més del 50% a través de http://www.genmob.net/.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE