Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Curs de formació d’anglès per a empreses i treballadors en actiu

comunicacioEl proper dimecres 28 d’abril s’inicia un nou curs de formació d’anglès. El curs és una acció formativa semi-presencial i tindrà una durada d’unes 30 hores de formació.

Aquest curs està dins del projecte Àgora del Centre Can Calderon, que pretèn apropar la formació continua als treballadors i  les empreses de Viladecans.  

Les classes presencials  es realitzaran al Centre de Promoció Econòmica Can Calderon, els dimecres de 18’30 a 20’30 hores, fins el 9 de juny, i la resta d’hores es treballarà on line amb el suport de la plataforma digital Àgora.

En el cas que estigueu interessats en el curs, i abans de fer l’inscripció,  us recomanem que contestèu a un breu formulari d’autoavaluació per tal de contrastar el vostre nivell de coneixements en l’idioma  i puguèu tenir una orientació sobre si podrèu continuar el ritme de la resta de participants.

Un fet diferencial del curs, ha estat la participació dels propis membres de la plataforma en el disseny de l’acció per tal d’adequar-la a les necessitats de les empreses i persones treballadores de Viladecans.

El fet de organitzar un curs semi-presencial, no suposa en cap cas, un descens en la qualitat, ja que la constància i el treball continuat, és si més no, més necessari que en les accions presencials.

Un altre valor afegit està relacionat amb la filosofia de l’Àgora, un espai per compartir coneixements, idees i recursos que puguin beneficiar a tots els participants.

Per inscriure’t podeu entrar a la web: http://agora.cancalderon.es i fer-vos membres del grup d’anglès,  trucar al telèfon al 93 635 18 04 i demanar per Carles Moreno o omplir el formulari adjunt.

Us hi esperem.

Col·labora: Fundació Ciutat de Viladecans

* Formulari d’inscripció tancat. Places exhaurides

 Us recordem que malgrat les inscripcions estan tancades, podeu formar part del grup d’anglès i participar de forma activa en algunes de les accions proposades al curs.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE