Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Contractació pública: com es poden oferir béns i serveis a les administracions

 Contractació pública: com es poden oferir béns i serveis a les administracions

Des de l’Ajuntament de Viladecans organitzem el proper dia 8 de febrer de 10 a 12 hores, un seminari per apropar-vos el procediment a realitzar per tal d’ofertar productes i serveis a les administracions públiques.

L’objectiu d’aquest acte és donar a conèixer a les empreses de Viladecans les oportunitats que presenta l’accés al mercat del sector públic: Com accedir-hi; trobar informació i conèixer els elements bàsics per oferir béns i serveis i poder esdevenir proveïdors d’una administració pública.

Els ponents de l’acte són:

Juanjo Pérez-Montes Responsable de l’Oficina d’Assessorament Jurídic de la regidoria d’Economia i Avaluació de l’Àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Viladecans.
Cristina Muriel. Responsable de Contractació i Compres de l’Ajuntament de Viladecans

Ampliar informació i inscripcions

Comparteix
  1 comentari
  1. Taller força interessant i d’utilitat per les nostres empreses, va permetre conèixer les millors vies i procediments per entrar en contacte amb les administracions públiques per oferir bens i serveis.

   Tot i que és difícil tancar contractes de col•laboració amb l’administració, el formador va aconseguir que veiéssim més propera i viable aquesta possibilitat. Agrair la transparència i claredat de la seva exposició; tot i que es tractava d’un tema força ferragós pel seu caire legal i administratiu, el ponent el va fer molt entenedor i proper, aspectes que van afavorir la participació dels assistents amb moltes preguntes i un diàleg obert i de confiança.

   Dir, que al contrari del que esperàvem, el taller va resultar curt, i potser seria interessant repetir-ho per extendre aquesta informació al major nombre d’empreses possible i no perdre les oportunitats de negoci que brinda l’administració. Inclús seria també interessant, fer altres tallers per aprofundir en alguns aspectes específics o treballar casos pràctics.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE