Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Aporta’ns la teva idea pel comerç i turisme de Viladecans

Aporta'ns la teva idea pel comerç i turisme de Viladecans

L’elaboració dels Plans Operatius de Turisme i Comerç han arribat a la fase més rellevant del seu procés i és per aquest motiu que ara tens l’oportunitat d’aportar les teves idees sobre com vols que sigui el turisme i comerç de Viladecans en els propers anys.

El proper dilluns 6 de juny a les 9:30h. al Casal de la Montserratina realitzarem una sessió grupal on els participants podran aportar les seves idees relacionades amb el futur del sector del comerç i turisme de la ciutat.

Aquesta sessió serà dirigida per experts en turisme i comerç que ens ajudaran a contextualitzar en quin moment estem de la redacció dels Plans, quin és l’objectiu de l’activitat i quina dinàmica se seguirà durant la sessió. Es preveu que la duració de l’activitat sigui d’unes dues hores.

Un cop proposades les idees s’obrirà un procés de debat i de consens entorn les idees que s’han proposat. Aquestes idees aportades pels assistents tindran un paper important per definir les estratègies dels Plans Operatius i les posteriors accions a executar en l’àmbit del turisme i comerç en un futur proper.

És una activitat oberta a tothom, empreses i ciutadania del nostre municipi.

Si vols inscriure’t a la jornada, clica aquí i trobaràs el formulari d’inscripció.

T’hi esperem!!!

 

Comparteix
    1 comentari
    1. Sol.licitud inscripció curs

    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE