Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

15 persones ja saben com treure profit de la seva web

15 persones ja saben com treure profit de la seva web

Ahir es va realitzar a l’Espai Bitàgora del Centre Can Calderon  el taller “Ja tens pàgina web. Ara treu-ne profit”, que ens va permetre descobrir els errors més comuns a l’hora de penjar la nostra web i conèixer les eines que ens permeten detectar-los i corregir-los.

Oscar Fornas, gerent de l’empresa Fusion-Pages i gran coneixedor del màrketing on line va ser l’encarregat d’impartir la sessió, que va farcir d’exemples molt amens,  aconseguint que  els assistents estiguessin pendents de les seves explicacions en tot moment.  Els assistents  van participar tant que la sessió es va allargar més del que estava estipulat i ningú es va aixecar per anar-se’n.

Per acabar amb aquest “paquet” del màrqueting on line hi ha previst la setmana que ve el Taller “Qui es mira la teva web” on coneixerem les eines per controlar el tràfic i les visites a la nostra web o xarxa social i d’aquesta manera poder prendre decisions estratègiques en el que es refereix a la nostra presència a la xarxa.

 

Comparteix
  6 comentaris
  1. Ha estat un taller molt profitós, tant per la temàtica com per la gran profesionalitat del Sr. Oscar Fornas, ja que ens ha explicat d’una manera molt senzilla tota la complexitat que comporta la bona gestió d’una web i tot el suc que se li pot treure. Recomanble totalment.

  2. Estic totalment d´acord amb la Nuria, per aquest taller i el ponent i falicitar el Carles Moreno, per la seva atenció /eficiencia. Sería bò millorar las conexións a internet. Seguiu aixi, ja que sou una referencia per el Centres de Promoció

  3. Moltes gràcies Núria i Xavier per el vostre reconeixement. També agrair la magnifica feina que estar fent en Carles Moreno de Can Calderon, mil gràcies

  4. Gràcies des del Servei a tots tres pels comentaris.
   Xavier, tens tota la raó amb els problemes de les connexions, estem treballant per solucionar aquesta situació. És molt probable que al llarg del mes de març tinguem wi-fi a l’edifici i estigués en gran part solucionada aquesta situació. A més, aquesta xarxa wi-fi haurà de donar la possibilitat de connectar-vos durant el taller. Una salutació i us esperem en posteriors ocasions

  5. He trobat aquest taller molt interesant tant pel contingut com per la manera de portar la sessió del Oscar Fornas. Treure’n profit ara de les eines que tenim al nostre abast, d’una manera pràctica, crec que serà més fàcil.

  6. Estos talleres para emprendedores que se están llevando a cabo en Can Calderon, están siendo muy interesantes en general, pero estos dos últimos en particular, me han brindado la posibilidad de conocer unas herramientas muy útiles, que quizás sólo intuía, para llevar adelante mi proyecto empresarial. El profesional, Sr. Oscar Fornas,que los ha realizado, me ha parecido que lo ha hecho de una forma impecable.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE