Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Reempresa: reunió de cedents i reemprenedors.

Reempresa: reunió de cedents i reemprenedors.

El proper 16 de Novembre de 10:00h a 14:00h tindrà lloc la Matinal de la Reempresa a l’Auditori de Cornellà (Carrer Albert Einstein, 51), jornada adreçada a persones que volen cedir i comprar una empresa.

Durant la jornada es realitzaran conferències d’interès per als assistents i tindrà lloc una activitat de speed networking, on els cedents que hi participen tenen l’oportunitat de mantenir reunions ràpides de 30 minuts durant dues hores amb compradors potencials. L’espai de matchings permet, per tant, accelerar la transmissió de la seva empresa al tenir la possibilitat de conèixer múltiples candidats per a la seva compra en un sol matí.

Volem comptar amb la participació de 15-20 empreses .Inici_logo

Amb motiu de l’activitat durant aquest període Reempresa i la xarxa de col•laboradors farà una difusió extra de les empreses participants, per tal de tancar reunions amb interessats abans del dia i durant el mateix dia. L’objectiu és  conèixer en un mateix matí a diferents compradors potencials.

Un cop realitzada l’activitat, Reempresa recollirà la informació de totes les persones amb les que s’hagi entrevistat per a continuar els processos pel circuit habitual.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE