Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Quarta edició del programa Accelera el Creixement

Quarta edició del programa Accelera el Creixement

Us informem que està obert el període d’inscripcions per a la quarta edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut entre Diputació de Barcelona i PIMEC.

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 amb més potencial de creixement. Les candidatures es podran presentar fins el 5 de juny de 2015 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 30 hores de formació i altres 35 hores més d’assessorament especialitzat in company, per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

El perfil d’empreses que es poden beneficiar són pimes amb 3 o més treballadors, cinc o més anys de vida, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

Els participants de les tres primeres edicions del programa n’estan molt satisfets.

Per a més informació del programa, podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb l’Annabel Cuatrecases de PIMEC en el correu: acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 571.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE