Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Networking: una potent eina per a la dona emprendedora

Aquesta és la segona conferència del cicle “Talent femení contra la crisi”,  que tindrà lloc el  14 de novembre a les 12’00 en el  Delta Bussiness Center. La ponent és Rosaura Alastruey, experta en networking.

L’anomenada “Web 2.0” en la que actualment estem vivint, ha introduït des de fa uns anys un important canvi de mentalitat professional que, com emprenedores i empresàries, hem d’aprendre a incorporar als nostres negocis i a la nostra mentalitat.

El fet de disposar d’una xarxa de contactes estratègicament treballada ens permet viure i practicar la filosofia del “networking” professional de manera continuada, i a més si està ben fet ens reportarà, si més no, un avantatge competitiu i molt més en el cas de les dones professionals.

El “networking” professional requereix temps i dedicació, però sobretot planificació i estratègia  ja que,  per portar a terme aquesta nova filosofia, més que no pas tecnologia, es disposa de un gran conjunt de noves eines virtuals que ens permeten no només potenciar i optimitzar el negoci, a més de trobar l’accés a qualsevol mercat que ens plantegem per lluny que estigui geogràficament ubicat.

Ponent: Rosaura Alastruey

Adreçat a: persones emprenedores, treballadors/es autònoms, i micro empreses.
Lloc: Delta Business Center (Cr. Tecnologia, 19. Edifici Dinamarca. Espai Aula)
Data: 14 de novembre de 2011
Horari: 12′00-14′00 hores
Preu: Gratuït

més informació: Ajuntament de Viladecans  sgarciach@viladecans.cat , o per telèfon al  93 635 18 04

Per inscriure’t, omple el següent formulari:

FORMULARI TANCAT     Places exhaurides.
T’esperem a la propera el pròxim dia 29/11/11 a les 18.00H.
Ben aviat penjarem tota la informació i el formulari d’inscripció.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE