Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Joves aprenent a engegar un negoci des de l’institut

El video correspon a una de les trobades que fan periódicament els companys del servei de creació d’empreses amb alumnes de batxillerat i cicles formatius dels instituts de la ciutat.  Aquestes trobades  tenen com a objectiu fomentar-ne la emprenedoria a través d’activitats didàctiques que potencïin la creativitat, la participació i el treball en grup.

I funcionen estupendament !

Els companys que es desplacen a fer els tallers, en Sergi Garcia i  en Carles Martínez, comencen a explicar i no paren sobre la bona actitud dels joves, la quantitat d’idees que sorgeixen, l’entusiasme, seriositat i rigor amb que treballen les activitats que els proposen, i la capacitat que demostren els alumnes a poc que se’ls estimuli i se’ls donin eines adequades. 

Per aquí creiem que potenciar entre els joves actituds positives envers la cultura emprenedora i dedicar esforços a despertar la seva creativitat forma part del futur de tots.

I us volem preguntar: Voleu participar com a empresaris en aquestes trobades juntament amb els tècnics de Can Calderon?. Escriviu-nos i en  parlem.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE