Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC1ó

XVIII Fòrum d'Inversió d'ACC1ó

El dia 29 de gener de 2013,  a l’Auditori AXA de Barcelona tindrà lloc, per divuitena vegada consecutiva, el Fòrum d’Inversió organitzat per ACC1ó, l’agència de suport a l’empresa catalana creada per la Generalitat de Catalunya.

Aquest punt de trobada entre inversors i emprenedors s’ha consolidat com a referent i, segons indiquen els organitzadors,  ha permès tancar més de 100 operacions d’inversió i acords comercials, mobilitzant una xifra superior als 50 milions d’euros.

De seguida us traslladem la informació que ens ha arribat, però abans us volem transmetre  un missatge dels companys del servei de creació d’empreses: que si penseu anar, els aviseu i us hi acompanyaran, d’aquesta manera podreu optimitzar l’assistència al fòrum.

Ara sí. Us fem arribar informació i la pàgina web on s’explica el programa i les activitats: 

“El XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó és el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. És el marc en el qual emprenedors i inversors tenen l’oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci, mentre analitzen conjuntament l’atractiu i possibilitats d’inversió en les iniciatives empresarials. A banda d’aquest procés, els emprenedors finalistes presenten els seus projectes davant del públic per aconseguir-ne finançament i els inversors cerquen els millors projectes on participar. És l’oportunitat de trobar i de ser trobat.

Si vols venir al Fòrum d’Inversió inscriu-te ara! Recorda que les places són limitades.”

Per ampliar informació, clica aquí.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE