Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Vols participar a la 3ª Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi?

Vols participar a la 3ª Llançadora d'Emprenedoria de CoBoi?

La Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi es dirigeix a aquelles persones que tenen un projecte o idea de negoci de caràcter social, i els dona suport per a que puguin concretar-la, validar-la i documentar-la alhora que milloren les seves habilitats personals i les eines de gestió pròpies de la cultura emprenedora.

Des de CoBoi oferim als emprenedors una formació transversal basada en l’economia social i col·laborativa. Oferim tallers formatius, assessorament i acompanyament individualitzat, així com espais de cotreball. Pretenem donar la millor resposta possible a les necessitats dels nostres emprenedors adaptant-nos als diferents estadis de gestació dels seus projectes.

Creiem en la cocreació i en el treball en xarxa i posem les eines al nostre abast per facilitar aquests aspectes.

El temps de durada de la Llançadora d’Emprenedoria correspon a 1 any. D’octubre a juny s’establirà una relació propera entre els professionals de CoBoi i els emprenedors. Hi haurà diferents intensitats formatives, concentrades especialment en els primers tres mesos de Llançadora. Tot i això, durant aquest temps es duran a terme altres tipus de formacions puntuals que siguin necessàries pels participants a la Llançadora.

Transcorreguts els primers 3 mesos d’activitat formativa intensa, hi haurà un període d’aproximadament 6 mesos on els emprenedors rebran assessorament i seguiment individualitzat per afermar les seves iniciatives i acompanyar-los en el període de llançament.

Des de la creació de CoBoi al 2013 s’han dut a terme dues Llançadores d’Emprenedoria on han participat una quinzena de projectes. El proper octubre de 2015 s’iniciarà la 3ª edició, on es preveu una participació encara major. Coneix els detalls del programa aquí.

Fins al 30 de setembre hi ha temps per presentar les idees o projectes amb valor social a la 3ª Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi

Si vols apuntar-te, completa el següent formulari.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE