Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Trobada simultània d’empreses a Molins de Rei

Trobada simultània d'empreses a Molins de Rei

La Cambra de Comerç de Barcelona, delegació del Baix Llobregat, ens ha fet arribar una informació que pot ser d’interès per les empreses del territori: la celebració d’una trobada simultània d’empreses (Business Networking Event) organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei a l’Hotel Ibis de la població.

EL BNE es farà el proper dimecres 30 de gener de 2013, a les 16 h, a la Sala de Reunions Margarida Xirgu de l’Hotel Ibis de Molins de Rei (avinguda de Caldes,60).

L’acte s’adreça a totes les empreses consolidades i de nova creació,  i l’objectiu dels organitzadors (col.laboren la delegació del Baix Llobregat i la Jove Cambra Internacional de Barcelona) és afavorir el creixement de les xarxes de contactes, un aspecte d ‘importància cabdal per a la gestió i el creixement empresarial en el context actual.

Per assistir-hi, cal fer la preinscripció fent clic damunt del següent enllaç: FULL INSCRIPCIÓ

Podeu enviar el full d’inscripció, degudament omplert, fins el dia 12 de gener a empresa@molinsderei.cat o per fax: 93 668.65.13. També podeu trucar al núm. 93.668.48.12 per a més informació.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE