Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Programa formatiu per a dones emprenedores, a Cornellà

Programa formatiu per a dones emprenedores, a Cornellà

El programa es diu Dona Geek Innova i està adreçat a dones emprenedores i empresàries del Baix Llobregat que vulguin fer crèixer les seves empreses a través de l’aprenentatge i aplicació d’eines de lideratge, tecnologia i creativitat.

L‘objectiu, evidentment, és ajudar-les a repensar o reformular els seus negocis tenint en compte aspectes tecnològics i innovadors.

Quina metodologia s’utilitzarà a les sessions? La formació consistirà en una fase de formació conjunta de 9 mòduls + una segona fase de consultoria individual per alumne dels seus projectes.

Cada mòdul de formació constarà de dues parts:

1. Cas pràctic d’un ponent que servirà per introduir el contingut del mòdul.

2. Formació teòrica-pràctica orientada a l’acció.

 Lloc i calendari de celebració:  a les instal·lacions d’INNOBAIX, al Citilab de Cornellà; la formació s’iniciarà el 23 de setembre i es desenvoluparà durant els mesos de setembre i octubre de 2014. El dia 17 de setembre s’informarà a les persones sol·licitants l’aceptació o no de la seva sol·licitud.

Inscripcions: 

Les inscripcions cal realitzar-les enviant un correu electrònic a l’adreça innobaix@innobaix.cat indicant el nom de la persona que realitzarà la formació, i el nom de l’empresa. Posteriorment se’ls hi demanarà informació addicional.

Organitza l’Agència d’Innovació del Baix Llobregat, INNOBAIX, amb la col·laboració de la Xarxa de dones Emprenedores del Baix Llobregat, XEBAIX, i el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les persones amb projectes empresarials amb potencial de creixement i/o associades a INNOBAIX i XEBAIX, tindran preferència en la inscripció.

Si vols informació més detallada sobre les sessions i el calendari, clica aquí. 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE