Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Programa de prevenció de les addiccions en l’àmbit empresarial

Programa de prevenció de les addiccions en l’àmbit empresarial

La Fundació PIMEC, conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat i Projecte Home Catalunya, ha organitzat una sessió informativa per donar a conèixer el Programa de prevenció de les addiccions en l’àmbit empresarial que es porta a terme des de fa un any.

A través d’aquest programa es vol sensibilitzar i informar les empreses del Baix Llobregat sobre els perills associats a l’abús i a la dependència de substàncies i/o altres addiccions, i orientar aquelles persones que demanin algun tipus d’assessorament sobre aquest tema.

Diferents estudis realitzats per l’Organització Internacional del Treball (OIT) demostren que amb accions com aquestes s’assoleixen beneficis com la reducció dels períodes de baixa laboral, la disminució de l’absentisme i la retenció de persones qualificades dins de l’àmbit empresarial.

Tanmateix l’experiència ens deixa palès que el contacte amb “les empreses” té un efecte multiplicador i ens permet arribar a un col·lectiu molt més ampli (família, amics, etc.).

Us convoquem a la presentació del projecte 2012, el proper 11 de juliol a les 16.30h, al Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc de Torreblanca N-340 pk 1,249 – Sant Feliu de Llobregat.

Places limitades. Imprescindible confirmació d’assistència

  • Fundació PIMEC,  Sra. Alina Sucarrats, Tel. 902 496 450, secretaria@fundaciopimec.org
  • Projecte Home Catalunya, Sra. Ruth Castillo, Tel. 932 989 875, rcastillo@projectehome.org
  • Consell Comarcal Baix LLobregat,  Sra. Magda Mercadal / Raquel Jiménez, Tel. 936 852 400, area.desenvolupament@elbaixllobregat.cat


Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE