Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

La festa de l’emprenedoria: Biz Barcelona 2014

La festa de l'emprenedoria: Biz Barcelona 2014

Ahir i avui, 4 i 5 de juny, se celebra el Biz Barcelona, “solucions per a pymes i emprenedors” segons diu l’eslogan que acompanya el seu logo.

Ja és la quarta edició i cada vegada atreu més persones i més talent que vol participar . Feu una ullada a la llista de conferències i ponents i veureu gent jove però amb l’experiència d’haver creat empreses d’èxit aplicant innovació i desenvolupant les idees més trencadores. I estaran allà per explicar-ho i respondre les preguntes que vulgueu fer.

Per altra banda, si esteu pensant en trobar finançament, col·laboradors, assessorament, socis, ajudes  a l’exportació, nous negocis  ….mireu les àrees específiques que tenen preparades  els organitzadors: solucions e-commerce, àrea de franquícies, mercat del finançament, àrea d’exportació, networking i cooperació ….

Siguis emprenedor o empresari, estiguis buscant finançament o idees, aquest Saló et pot obrir camins.

…. i és possible que et trobis als tècnics d’assessorament a emprenedors del nostre Servei, que també estan allà per assessorar i assabentar-se de totes les novetats pel que fa a l’emprenedoria.

Si et decideixes a anar-hi, et convidem a compartir amb tots nosaltres la teva experiència.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE