Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Invitació a la jornada “Comerç català: nous temps, nous reptes”

Invitació a la jornada "Comerç català: nous temps, nous reptes"

Us fem arribar una invitació de la Direcció General de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda per assistir a una jornada de reflexió sobre la situació actual del comerç i les actituds recomanables pel futur en un escenario que canvia amb tanta rapidesa com l’actual.

Benvolgut/da,

La societat catalana té en l’horitzó reptes de país que poden marcar canvis històrics. Com molt bé sabeu, el sector del comerç és dels primers que nota els efectes dels canvis, per la qual cosa és doblement important per als comerciants saber-los interpretar i conduir adequadament, per encertar un enfoc positiu del negoci.

Es per això que des de la Direcció General de Comerç (DGC) i el Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM) hem cregut oportú organitzar una jornada de reflexió activa el diumenge dia 4 d’octubre a Sitges, amb dos objectius molt clars:

  • Analitzar la realitat de l’entorn generat pels esdeveniments presents, de la mà d’una persona que per la seva trajectòria ens pot aportar una visió àmplia.
  • Ajudar-nos a identificar actituds guanyadores que ajudin a conduir amb èxit els comerços i les entitats del comerç català, en un escenari canviant i reptador.

Com diu el segon ponent de la jornada, el “ja ho veurem” no ens porta enlloc. Ens hem de fer amos del camí que prenguem, i treballant des de l’autoconeixement, podem arribar a ser el que vulguem ser.

Pensant en que pugueu venir amb la vostra família, mentrestant, si ho desitgeu els acompanyants, podran gaudir, de forma gratuïta, d’una visita el Museu “Mar i Cel” , i/o bé al “Museu Bacardí” amb un taller pràctic de realització de còctels.

Si us voleu quedar a dinar, els preus són: 20 euros per adult i 10 euros per nen.

Podeu conèixer el programa de la jornada i fer la inscripció gratuïta clicant aquí.

És necessari fer la reserva de la plaça detallant si es vol assistir al dinar. (Places limitades i per rigorós ordre d’inscripció).

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE