Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Et citem el 21 de setembre per millorar i fer créixer la teva empresa

Et citem el 21 de setembre per millorar i fer créixer la teva empresa

Sessió 360º: Estratègies per millorar i fer crèixer la teva empresa

Contesta a les següents preguntes:

 • El teu model de negoci s’està esgotant? Necessites transformar-lo?
 • Voldries tenir una proposta de valor diferenciada per oferir al mercat?
 • T’ajudaria conèixer les expectatives dels teus clients? I dels “no clients”?
 • Busques nous models d’ingressos per créixer?

Si has contestat que a qualsevol de les preguntes anteriors, inscriu-te a les sessions 360º Model de Negoci i accedeix a eines d’àmbit estratègic per reflexionar sobre el teu model de negoci.

El format participatiu i dinàmic de les sessions et permetrà fomentar el networking i l’intercanvi d’experiències amb la resta de participants.

Les sessions s’adrecen exclusivament a propietaris d’empreses, gerents, directors generals o directors d’àrea (vinculats amb l’estratègia de l’empresa).

Què hi aconseguiràs?

 • Eines d’àmbit estratègic per reflexionar sobre com millorar les relacions amb els clients, conèixer noves propostes de valor diferenciades, reforçar els recursos i activitats clau de la teva empresa, així com treballar sobre el teu model de negoci per orientar-lo al mercat i fer-lo més competitiu en aquest entorn global.
 • Un informe personalitzat dels resultats del qüestionari per a la teva empresa i la comparació amb el promig de les empreses participants.
 • I a més, podràs accedir-hi, si és el cas, a l’acompanyament empresarial d’un equip d’assessors amb amplia experiència en la definició d’estratègies empresarials per a pimes.

Aquesta jornada es fa al Centre de promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, de 9’30 a 14’30 hores i s’organitza conjuntament amb l’antena de Viladecans de la Cambra de Comerç de Barcelona situada al Centre.

Per més informació , clica des d’aqui l’agenda del bloc.

 

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE