Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El web d’Unilever Food Solutions …. inspira!

El web d'Unilever Food Solutions .... inspira!

Dins del cicle de jornades per a pimes “Compartint coneixement” que l’empresa Unilever està portant a terme a la seva seu del Parc de Negocis de Viladecans, el dia 29 d’abril hi haurà una nova sessió formativa que té a veure amb Unilever Food Solutions, la divisió de l’empresa dedicada a l’hostaleria i restauració. El taller es diu “Gestió eficient del teu restaurant”.

Aquesta formació té un valor afegit innegable: són els propis responsables dels diferents departaments de l’empresa els que condueixen les sessions. El dia 29 d’abril serà l’Àngels Solans, directora General de Food Solutions, la persona que explicarà als assistents com optimitzar l’ús de les matèries primeres per reduir costos i incrementar el nostre marge.

Per conèixer més coses, hem visitat el web d’Unilever Food Solutions i ens ha cridat l’atenció la repetició d’una mateixa paraula en diferens apartats del que expliquen:  aquesta paraula és “Inspirar”.

Per començar, al mateix nom i logo del blog apareix:

A l’apartat  ” Quienes somos”, en que habitualment es parla de l’empresa, es repeteix (“Inspiración para el día a día”).

S’adrecen als seus clients (bàsicament restauradors i hostelers) oferint solucions i suggerències per millorar els seus negocis cuidant “tus clientes”, “tu menú”, “tu cocina”. I quan expliciten els serveis oferts des del web diuen: “Con estos servicios queremos inspirarle con ideas para que elabore menús sugerentes y acertados que sean eficientes, rentables y, lo más importante, que consigan que sus clientes regresen a por más”.

I a la frase inicial de cadascún del serveis parlen d’inspirar, idees inspiradores …per donar pas a un bon grapat d’informacions ùtils (tendències, plats saludables, aliments especials, maneres de comunicar, receptes …) que ajuden els seus clients.

La formació és també una manera de comunicar-se amb altres per part de l’empresa. Algú dels assistents ens comentarà si la sessió ha estat “inspirada”?

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE