Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El Consorci CAM de Catalunya i l’estalvi energètic als comerços

El Consorci CAM de Catalunya i l'estalvi energètic als comerços

En el marc de la Setmana de l’Energia organitzada per l’Institut Català d’Energia del 18 al 22 de juny de 2012, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya organitza el proper dilluns 18 de juny la Jornada Tècnica “L’eficiència i l’estalvi energètic en els comerços”.

Conviden tots els comerciants o propietaris de comerços interessats en desenvolupar alguna acció d’estalvi energètic en el seu establiment, i tindrà lloc a la seu d’Artesania de Catalunya (carrer de Banys Nous 11, de Barcelona).

Veieu el programa.

Programa

9.00h: Inscripció i lliurament de la documentació.

9.30h: Inauguració de la Jornada a càrrec del Sr. Juan Josep Escobar, Cap de la Divisió de Relacions Externes de l’ICAEN i del Sr. Miquel Rodríguez, Gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

9.45h: “L’eficiència energètica als comerços” a càrrec del Sr. Luis Soravilla, Tècnic de la Divisió de Gestió Energètica de l’ICAEN.

10.15h: Experiències de comerços eficients energèticament:

- “L’eficiència energètica en el disseny de botigues de congelats” a càrrec del Sr. Ricard Gil dels establiments La Sirena i el Sr. Josep Mª Piguillem de l’empresa Efiener.

- “Energies renovables i eficiència energètica”. Projecte a l’establiment de l’Esclat a Malla. Instal·lació de calderes de biomassa, a càrrec del Sr. Manel Romero, Soci-Director Tècnic de l’empresa SUD Energies Renovables. Enginyeria i aquitectura a càrrec del Sr. Joan Campàs Director Tècnic de l’empresa Colomer Rifà.

- “L’estalvi energètic dels comerços, més enllà de la revolució de l’enllumenat” a càrrec de la Sra. Milena Garrido, Directora Tècnica d’AN Grup (Serveis de restauració).

12.00h: Torn de preguntes.

12.30h: Cloenda.

Hora i lloc

18 de juny a la seu d’Artesania Catalunya de 9:00h a 12.30h.

Donat que les places són limitades, les persones  interessades en assistir-hi han d’omplir el formulari adjunt.

Si alguna persona que ens llegeix assisteix a la jornada  i vol compartir la seva opinió, ho pot fer des d’aquesta pàgina.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE