Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

2ona edició del programa START UP TRAINING a INNOBAIX

2ona edició del programa START UP TRAINING a INNOBAIX

INNOBAIX, conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA, i en col·laboració d’AEBALL, realitzarà la segona edició del programa START UP TRAINING, Programa subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement.

Aquest programa es composa de 8 sessions de 3 hores de formació, un workshop de presentació de projectes i dues turories per projecte i es realitzarà a les instal·lacions d’Innobaix al Citilab de Cornellà. El programa s’inicia el 14 d’octubre de 2014, i finalitzarà el 18 de novembre . Les sessions formatives seran tots els dimarts i dijous en horari de 9.30 h a 12.30 h.

Les empreses interessades en participar han d’enviar un correu a l’adreça innobaix@innobaix.cat amb les dades de l’empresa i de la persona participant.

A partir d’aquest moment, en menys de 48 hores, ens possarem en contacte amb les empreses, per realizar una reunió presencial i/o telèfonica, i posteriorment confirmar la participació al programa.

Aquesta formació està orientada a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa, i complementa l’oferta de serveis i projectes d’Innobaix a l’acceleració de projectes empresarials. L’objectiu del programa, és aconseguir reforçar les empreses en els seus processos de creixement.

Aquí pots accedir a la opinió de una de les empreses participants a la primera edició, IrradiaFM.

Per conèixer amb detall els contingut de les sessions formatives, clica aquí

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE