Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Jornada: “Perspectives de futur de l’energia solar tèrmica a Viladecans”

Jornada: "Perspectives de futur de l'energia solar tèrmica a Viladecans"
El proper dijous 21 de juny a les 18’00 hores tindrà lloc a Centre de Promoció Económica i Serveis a les Empreses Can Calderon, una jornada sobre energia solar tèrmica que, a l’hora que  presenta un balanç sobre l’ús que s’està fent de l’energia solar i l’estat de les instal·lacions existents, pretén promoure’n la millora i proposar el desenvolupament de noves vies de negoci i d’ocupació a la ciutadania i a les empreses de Viladecans en l’àmbit de l’aprofitament de l’energia solar.
L’aprofitament de les energies renovables és una manera eficaç de reduir la dependència de les energies fòssils i les emissions de CO2 a l’ambient. En el medi urbà, l’energia solar tèrmica representa una opció molt interessant i amb un gran potencial de desenvolupament.
L’aprovació de l’Ordenança Municipal per a la captació d’energia solar de Viladecans l’any 2005, va ser una prova més de l’aposta de la ciutat per aquesta forma neta d’energia. Després de més de 7 anys d’experiència amb l’aplicació de l’ordenança solar,  l’Àrea de Medi Ambient i Ciutat Sostenible ha realitzat un balanç de l’estat de les instal·lacions existents i dels resultats obtinguts, amb l’objectiu d’identificar les actuacions més efectives per incrementar l’ús de l’energia solar a la ciutat.
Mitjançant aquesta jornada, que se celebra dins de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 18 al 22 de juny, l’Ajuntament vol obrir aquesta iniciativa als col·lectius implicats invitant-los a definir conjuntament les propostes de futur i a col·laborar activament en el seu desenvolupament.
Convidem a participar en aquesta jornada a:
• Empreses de Viladecans amb activitat en el sector solar tèrmic o que poguessin tenir-la.
• Empreses que realitzen el manteniment d’instal·lacions solars d’edificis de Viladecans.
• Alumnes dels cursos d’energia solar tèrmica i fotovoltaica de Can Calderon.
• Usuaris d’instal·lacions solars de Viladecans.
• Administradors de finques de Viladecans.
• Gabinets d’arquitectes, aparelladors, enginyers superiors, enginyers tècnics…
Horari, calendari i lloc :
dia 21 de juny, a les 18’00 hores, al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon,
C/ Andorra, 64, 08840 Viladecans (Barcelona)
Cal confirmar l’assistència al següent enllaç Inscripció i programa

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE