Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Innovació de Km.0

Innovació de Km.0

El día 17 de juny, dimecres, entre les 9’30 i les 14’00 hores al Museu de Ca n’Amat  hem preparat una trobada entre empreses veïnes.

Durant el matí del dia 17 volem apropar les persones que investiguen aquí a prop, a la UPC  de Castelldefels, i les persones que porten endavant projectes aquí mateix, els empresaris de Viladecans.  I nosaltres, des de l’ajuntament, farem d’amfitrions.

Pensem que les relacions esdevenen més fàcils quan ens coneixem i que la confiança que podem generar permet trobar punts en comú per col·laborar i plantejar reptes concrets a les persones adequades.  Som de l’opinió que trobar-nos, veure’ns i parlar és el millor i més ràpid camí per consolidar relacions realment productives. De fet, aquest és l’objectiu principal de la jornada: ajudar a crear relacions i afavorir coneixences que permetin col·laboracions entre investigadors,  empresaris i  l’Ajuntament.

I ara, com ho farem? La jornada d’innovació de km.0 l’hem pensat així: 

 • a les 9’00 hores: recepció
 • a les 9’30 hores : presentació institucional per part de l’alcalde de Viladecans i el delegat del rector de la UPC Castelldefels.
 • de 10 a 10’20 hores : Josep Pey , enginyer electrònic i DD per IESE, gerent System Institut i col·laborador en vàries universitats de Catalunya
 • de 10’20 a 11’20 hores:   En format Speak Corner participaran especialistes de la UPC, empreses i ajuntament per explicar, en 5 minuts com a màxim cada intervenció, exemples de col·laboració entre les empreses i la branca d’ investigació de la UPC en àmbits concrets: la tecnologia, la innovació i la incorporació del talent a l’empresa.
 • 11-11’30 hores. Pausa cafè
 • 11’30 a 13’30 hores. Networking Universitat-Empresa per conèixer més en profunditat què fan els investigadors, quins són els reptes que es plantegen les empreses i com treballar conjuntament, en tres temes rellevants : Viladecans Connectat (xarxa Wifi, infraestructura del municipi, Open Data, Comunicació …); Viladecans Sostenible (energia i energies renovables); Viladecans que imagina (incorporació de talent a les empreses). El format serà de converses en tres taules.
 • 13,40 a 14’00 hores. Tancament de la jornada amb la generació d’un mural gràfic que recollirà les idees més importants que hagin anat sorgint en el transcurs de la jornada.

Com a amfitrions farem el possible per a què tothom se senti com a casa creant un espai còmode i de proximitat que faci que el coneixement i  les oportunitats creixin i  la col·laboració i el talent trobin aliances entre les persones reunides al Museu Ca n’Amat el dimecres 17 de juny cap a les 9’30 hores. Aquesta jornada s’ organitza conjuntament entre la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Ajuntament de Viladecans.

Mentre arriba el dia, inscriu- te aquí per què et puguem conèixer i esperar-te.

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE