Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Fòrum Delta de l’Economia Social i Cooperativa el 24 d’octubre a Sant Boi de Llobregat

Fòrum Delta de l'Economia Social i Cooperativa el 24 d'octubre a Sant Boi de Llobregat

En el context actual cobra cada cop més rellevància la necessitat d’avançar cap a una economia més col•laborativa, oberta, democràtica i preocupada pel bé comú. Estem parlant de l’economia social i cooperativa.

Una empresa social és aquella que desenvolupa la seva activitat prioritzant com a objectiu la responsabilitat social i la creació de riquesa en el territori en el qual actuen per sobre de l’objectiu de maximitzar el benefici econòmic.

Les empreses socials contribueixen per tant a millorar la vida de les persones i la comunitat i son actualment un element clau en el nou model econòmic al que aspirem.

Per tal de posar en comú, amb el teixit empresarial, el món cooperatiu i professionals dels àmbits social i educatiu, nous coneixements i mirades sobre el seu present i futur els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat hem organitzat el Fòrum Delta de l’Economia Social i Cooperativa que es celebrarà el proper dijous 24 d’octubre a La Gralla, equipament sociocultural de Sant Boi de Llobregat.  

Per conèixer el programa, clica aquí.  

L’assistència és gratuïta però és necessari fer la inscripció prèvia.

Recordeu:

Data: Dijous, 24 d’octubre de 2013, 

Horari: de 9.30 a 13.00 hores , 

LLoc: La Gralla. C/ Joventut (cantonada C/ Coín). Sant Boi de Llobregat.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE