Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Baix Innova Social: Apunta’t a generar impacte social a la comarca!

Baix Innova Social: Apunta't a generar impacte social a la comarca!

Està oberta la convocatòria per participar al Baix Innova Social (BIS’16), un programa pensat per a recolzar idees i projectes que generin impacte social a la comarca.

Els participants del BIS’16 realitzaran un primer prototip del seu producte o servei per a testejar la seva idea i poder adaptar-la a les necessitats dels seus usuaris o públic objectiu.

Qui pot participar en aquesta experiència d’acceleració de prototipatge adreçada a projectes innovadors amb impacte social?

 • No hi ha límit d’edat. Qualsevol persona major de 18 anys amb ganes i empenta per desenvolupar projectes hi pot participar.
 • Els participants i/o projectes han de tenir vinculació amb la comarca del Baix Llobregat.
 • El projecte ha de generar impacte social. Ha de tenir l’objectiu de cobrir una necessitat social amb innovació.
 • La persona i el projecte han d’estar preparats per a passar de la fase idea a començar a realitzar accions.
 • Les persones amb actitud emprenedora, proactiva, participativa i compromesa.

S’avaluarà col·laborativament la feina realitzada pels projectes que participin al BIS’16 amb els següents reconeixements:

 • Acompanyament en la realització d’una campanya de crowdfunding, per a un dels projectes participants, per tal que pugui començar a desenvolupar la seva idea o projecte.
 • Pack de presència digital ampliada (web i xarxes socials), per a una de les iniciatives participants.
 • Pack de presència digital (xarxes socials), per a un dels projectes participants.
 • Tots els participants del BIS’16 obtindran, a més, el següent:
 • - 1 vídeo de presentació del seu projecte o prototip d’innovació social
 • - Visibilitat dins dels actes de la III Setmana de la Co-Innovació del Baix Llobregat que es portarà a terme entre el 28 de novembre i el 2 de desembre.
 • - Accés a espai de coworking en algunes de les infraestructures dels socis de la XISC durant 3 mesos.
 • - Assessorament i mentoratge en diferents matèries (innovació tecnològica, màrqueting, econòmica-financera…) els mesos posteriors a l’acabament del BIS’16.

El BIS’16 té una durada de 8 setmanes, a partir del 2 de novembre, en 2 sessions presencials setmanals de treball en horari de tarda que es faran al coworking d’innovació de Sant Feliu de Llobregat.

Entre els continguts que treballaran estan els següents: comunicació del projecte, disseny de recompenses amb valor, com establir un sistema d’indicadors per mesurar l’impacte social de les accions, la generació d’un CANVAS i com preparar una campanya de micromecenatge (crowdfunding). Al final del procés es desenvoluparà un pla d’acció de cada projecte participant.

Si t’interessa participar contacta amb el correu tic@santfeliu.cat o emplenant aquest FORMULARI d’inscripció.

El Baix Innova Social (BIS’16) és un programa de la Xarxa d’innovació social i col·laborativa del Baix Llobregat (XISC), co-creat entre els components de la xarxa i l’empresa social innovadora Lazzum i que comptarà amb amb l’assistència i recolzament de l’Associació Co-creació, Acció i Innovació Social.

El grup impulsor de la XISC durant el 2016 el composa una xarxa de 8 agents comarcals, 5 ajuntaments (Sant Feliu, Sant Boi, Viladecans, El Prat i Sant Joan Despí) i 3 entitats i institucions (Consell Comarcal del Baix Llobregat, Citilab Cornellà i Innobaix).

Les actuacions de la XISC durant el 2016 i el BIS’16 estan subvencionades per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE