Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Simbiosi industrial

simbiosiIndustrial

Objectiu: millorar la competitivitat de les empreses industrials mitjançant la reducció de costos / nous ingresos mitjançant l’aprofitament i revalorització de residus que generen.

Àmbit d’actuació del projecte: poden participar tant les empreses de Viladecans com les de Gavà (el projecte és impuslat per ambdós ajuntaments i per la Diputació de Barcelona)

Descripció: el programa s’iniciarà amb un estudi dels residus generats per les empreses participants i es realitzaran trobades empresarials dinamitzades per tal de que s’estableixin relacions entre empreses, on una d’elles pugui aprofitar per al seu procés productiu, els residus, els fluids o les emissions que genera l’altre.

De forma paral·lela es vol aprofitar per iniciar la primera fase per la creació d’una “central de compra” per la recollida de residus, és a dir, impulsar l’associació de les empreses per gestionar la recollida dels seus residus de forma conjunta i així reduir costos i millorar el servei.

Resultats esperats per 2016:

  • Involucrar almenys 80 empreses dels Polígons Industrials de Viladecans i Gavà per tal de recollir el màxim d’informació per l’estudi de possibles sinèrgies.
  • Organitzar 3 trobades amb aquestes empreses.
  • A partir de saber quins residus generen i quin és el mètode de recollida de residus que tenen contractades les empreses, estudiar la viavilitat de proposar de fer-ho conjuntament per tal d’abaratir els costos.

Inscriu-te si estàs interessat !

Nom de contacte *

Correu electrònic *

Telèfon de contacte *

Nom empresa *

Comentaris *

Escriu els caràcters que veus a la imatge *
captcha

* Camps obligatoris

CLOSE
CLOSE