Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nosaltres

cancalderon

Viladecans Ciutat Empresarial és un canal obert a la comunicació amb el teixit empresarial de la ciutat. Pretén promocionar les empreses de Viladecans, proporcionar informació útil per a la seva activitat i difondre què fan, on són i a on volen arribar.

En aquest espai apareixen articles, entrevistes i trobades relacionades amb el nostre territori,  notícies redactades per nosaltres o per les mateixes empreses; una agenda en que recordem les dates de celebració de tallers, xerrades o cursos que poden ser interessants i que es fan a Viladecans; una secció dedicada a les entrevistes realitzades als responsables d’empreses de Viladecans que anomenem “La finestra del Bloc”, i diferents enllaços que poden ser útils, com els que porten als grups de cooperació creats entre empreses, o al directori empresarial.

Convidem a qui ens llegeixi a enviar-nos suggerències, comentaris i col·laboracions per millorar el bloc i fer de Viladecans Ciutat Empresarial un mitjà  de comunicació de doble direcció, interessant, proper i accessible.

CLOSE
CLOSE