El 28/5/2014 va tenir lloc el Marketplace de Viladecans amb l’objectiu de promoure l’activitat econòmica i l’ocupació a través de la col·laboració entre les empreses de la ciutat i acostant-los les oportunitats que pot suposar la implantació de noves empreses de la ciutat. Aquí trobareu tot el que va ser aquest espai de trobada entre el teixit empresarial del territori, grans, mitjanes i petites empreses.

Segueix-nos a Linkedin:
VILADECANS & CO V!LÍDERS

ELS REPTES DE LA CIUTAT

El Marketplace es va proposar descobrir nous contactes i oportunitats de negoci a través del plantejament i la discusió de propostes a una sèrie de reptes al voltant del nou sector d’activitat econòmica de Ca n’Alemany. A continuació detallarem les conclusions extretes dels diferents reptes.

 • ARRIBADA D'UN GRAN CENTRE COMERCIAL OUTLET A LA CIUTAT

  Aprofitar les sinèrgies que generarà el nou centre comercial outlet.

 • Sinergies amb el Parc Agrari del Baix Llobregat

  Definir estratègies per promoure els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i donar-los més visibilitat.

 • L’Smart City, estratègies per esdevenir un territori intel·ligent

  Estratègies per ser una ciutat intel·ligent. Generar desenvolupament socioeconòmic al voltant dels nous productes i serveis associats a la Smart City, així com millorar la productivitat.

 • CONSTRUCCIÓ DELS NOUS EDIFICIS SOSTENIBLES DE CA N’ALEMANY

  Garantir que els nous edificis s’integrin en el paisatge del municipi i utilitzin els recursos del teixit empresarial local en la seva construcció i posterior manteniment.

 • MOBILITAT MÉS RESPECTUOSA AMB L’ENTORN I AMB ELS HABITANTS DE LA CIUTAT

  Garantir que el nou volum de trànsit de vehicles relacionat amb l’activitat econòmica de la ciutat estigui integrada i sigui respectuosa amb la mobilitat dels habitants.

 • NECESSITAT CREIXENT DE PERFILS PROFESSIONALS AMB CONEIXEMENT D’IDIOMES

  Facilitar i oferir la formació en idiomes necessària per preparar els millors professionals per a les empreses de Ca n’Alemany i, a la vegada, millorar la taxa d’ocupació a la ciutat.

 • Aposta per la formació dual per millorar l'ocupació juvenil i respondre, a la vegada, a les necessitats de les empreses

  I respondre, a la vegada, a les necessitats de les empreses. Reduir la taxa d’atur juvenil del municipi a partir de la promoció de programes que combinen la formació acadèmica amb l’aprenentatge a empreses.

 • ARRIBADA PREVISTA DE 3,5 MILIONS DE NOUS TURISTES COMERCIALS

  Aprofitar els turistes comercials que visitin Ca n’Alemany per donar visibilitat i potenciar les iniciatives locals de la ciutat.

 • Ca n’Alemany, motor d’emprenedoria i innovació

  Fomentar la cultura emprenedora, la generació de talent i la transferència de coneixements i innovació a l’entorn de les noves activitats que es generaran a Ca n’Alemany.

 • Impactes positius de la localització d'empreses multinacionals

  Promoure les dinàmiques sostenibles entre multinacionals i pimes que generin oportunitats de negoci entre elles.

 • L’administració pública com a facilitadora de l’activitat econòmica de les empreses

  L’Ajuntament de Viladecans i la Generalitat de Catalunya podrien millorar i augmentar els seus rols com a promotors i facilitadors de l’activitat econòmica de les empreses en nous sectors.

Clicant a la llista de reproducció del vídeo podràs veure la presentació que algunes empreses van fer en 1 minut.