Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Inici

Subvenció local 2017 per a patents

Subvenció local 2017 per a patents

S’han publicat les bases per atorgar subvencions a les activitats instal·lades a Viladecans que tramitin patents, durant l’any 2017.

Els ajuts es concreten en la subvenció parcial pel tràmit de patents sol·licitades a l’Estat Espanyol així com la primera fase d’extensió internacional, coneguda com a sol·licitud PCT. Sistema que inicia la tramitació de manera simultània, a través d’una única sol·licitud, en més de 147 països.

La patent concedeix al seu titular un dret exclusiu sobre l’objecte de la seva invenció durant un termini de vint anys. Aquest dret d’exclusivitat esdevé un veritable monopoli i, força vegades, té una importància econòmica considerable. És precisament el valor econòmic d’aquest monopoli el que permet que el titular de la patent pugui amortitzar la inversió que ha fet a l’hora de desenvolupar un producte nou o un procediment nou.

Beneficiaris: persones físiques o jurídiques amb domicili a Viladecans que hagin realitzat l’activitat de petició de patent espanyola així com la petició internacional de patent.  Llegir més

Subvenció local per activitats comercials

Subvenció local per activitats comercials

El dimarts 11 d’abril es van aprovar les bases per atorgar les subvencions adreçades a les activitats comercials instal·lades a Viladecans que implementin les accions suggerides dins el programa “Mentoring comerç urbà” durant l’any 2017. El pressupost destinat és de 28.000 euros totals.

Tenen accés els processos de mentoring comercial desenvolupats durant els anys 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017.

Per qui no hagi sentit parlar d’aquest servei,  especificar que el mentoring és un suport tècnic i de recolzament de professionals experts en diferents àmbits, que ofereix un assessorament per redifinir la visió i missió empresarials, concebre i desenvolupar noves estratègies, resoldre problemes operatius en diferents àmbits de gestió i arribar a concretar actuacions de millora que permetin optimitzar els processos de gestió i afavorir l’adaptació al canvi dels negocis.  Llegir més

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Us informem que està obert el període d’inscripcions per a la sisena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.
Llegir més

Setmana de la Innovació a Castelldefels, al Campus Baix Llobregat

La setmana de la Innovació al Campus del Baix Llobregat tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig al Campus del Baix llobregat, a Castelldefels.

Aquestes Jornades d’Innovació al Campus del Baix Llobregat tenen l’objectiu de posar en contacte tots els agents de l’ecosistema d’innovació del campus entre ells i amb les principals empreses del territori.

Podeu participar en els següents actes previstos:

Dia 3 - Jornada per donar a conèixer i captar Talent: Fòrums Aorotelecom i Fòrum Bioenginy i Sessions de Speed Dating (entrevistes simultànies de 3 minuts entre empreses dels sectors i estudiants vinculats al Campus del Baix Llobregat de la UPC. Talent en estat pur).  Cal inscriure’s al següents enllaços . EmpresesEstudiants.(obriu en una finestra nova)

- Dia 4 Tech! Networking entre les empreses del RDIT, investigadors del Campus i principals empreses del territori (una ocasió per obrir noves oportunitats de negoci, conèixer més empreses tecnològiques del territori i posar-s’hi en contacte)  i Brown bag lunch gratuït per als participants. Cal inscriure’s al següent enllaç abans del  Inscripció networking.

-  Dia 5. Eines per innovar: Panell Vies de finançament  i oportunitats Doctorat Industrial a les empreses, casos d’èxit i propostes de futur (Taules rodenes: descobrir noves vies de finançament, recursos i entitats del territori que poden ser útils per a l’empresa). Inscripcions(obriu en una finestra nova). Llegir més

Registro diario de la jornada de los trabajadores ¿sí o no?

Registro diario de la jornada de los trabajadores ¿sí o no?

Este artículo lo ha escrito Pablo Jerez, de Assesorias y Seo

¿Debe mi empresa llevar un registro diario de la jornada de los trabajadores? Te explicamos los cambios para 2017.

Desde finales de 2015 y hasta este año, las empresas han tenido que poner en marcha sistemas para llevar un registro diario de las jornadas de sus empleados. ¿Cómo está el tema ahora? Llegir més

Pàgina 1 de 17312345...Última »
CLOSE
CLOSE