Pujar
Mes informació Inscriu-te

Presentació

La indústria agroalimentària catalana abasta un àmbit sectorial molt ampli que és font de grans oportunitats de negoci tant per emprenedors com per empreses consolidades.

Entre aquestes oportunitats destaca la sostenibilitat lligada als processos de distribució i l’ús de la tecnologia com estratègies per adquirir un avantatge competitiu per generar negoci i assolir noves necessitats del consumidor.

La transformació digital està produint canvis disruptius en la forma de gestionar la distribució alimentaria, i el sector afronta grans reptes com:

  • els canvis de model de distribució
  • l'eficiència i el control en el transport i en la distribució per a l’última milla
  • l’aplicació de les noves tecnologies de la informació a la cadena de distribució alimentària i a l’emmagatzematge.

D’entre aquestes tecnologies, destaquen per la seva novetat i potencial d’innovació i disrupció, aquelles relaciones amb la Internet de les Coses (Internet of Things, IoT).

Aquest programa té la vocació de ser útil tant per persones emprenedores que vulguin crear una empresa digital en aquest sector, com per empreses existents de qualsevol grandària, inclús companyies grans, que vulguin crear o formar equips amb coneixements en l’àmbit de la distribució alimentaria, tecnologia i metodologies per desplegar projectes d’innovació.

Vine si ets una persona emprenedora, o amb el teu equip si vens com a part d’una empresa, i nosaltres t'ajudarem a posar en marxa un projecte innovador que respongui a una necessitat del mercat.

Inscriu-te

  • Format: 12345678X
  • Suelta archivos aquí o
    Tipos de archivos aceptados: pdf, doc, docx.
  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.