Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Fira de Sant Isidre

Arriba el mes de maig i Viladecans es prepara per acollir un dels esdeveniments amb més dinamisme ciutadà i empresarial de l’any, la 47 Fira de Sant Isidre que tindrà lloc el proper 13 i 14 maig.

La Fira de Sant Isidre és l’exponent del lligam entre la tradició agrícola i els altres sectors econòmics de Viladecans i de la comarca. Aquest esdeveniment mostra la vitalitat de la nostra ciutat que aposta per la innovació , la restauració i el producte de l’horta de Viladecans com a motor de futur.

La gran afluència de públic ofereix una gran oportunitat per als expositors tant locals com externs, ja que la Fira, al llarg dels anys, ha esdevingut un espai de trobada comú i una plataforma de comunicació, de promoció comercial, de venda i d’interrelació per a les empreses i participants.

Aquesta edició arriba carregada de novetats i activitats que, de ben segur, seran d’interès pels expositors i visitants de la Fira.

Si estàs interessat/da en participar com a expositor en aquest esdeveniment omple el formulari que veuràs a sota.

I aquí tens la informació comercial per veure totes les novetats, la ubicació dels diferents sectors i conèixer els preus i tarifes.

DOSSIERCOMERCIAL2017v2

Si n’esteu interessats contacteu amb nosaltres i us facilitarem la vostra participació:  informació i contacte.

 

CLOSE
CLOSE