Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Dinamització de l’hostaleria

Amb la finalitat d’afavorir la competitivitat de l’oferta de restauració de la ciutat, posicionar-la  com un dels seus actius de promoció i incrementar la satisfacció dels residents i visitants vers la seva qualitat i varietat, es treballa en el projecte integral de millora de la restauració i promoció de la gastronomia de la ciutat i dels productes locals.

Així amb el Gremi d’Hostaleria de Viladecans, la Cooperativa Agrícola de Viladecans i amb d’altres agents o entitats amb els que es comparteixen els mateixos objectius, s’articulen tot un conjunt d’accions: La Ruta de la Tapa, la Fira de la Tapa, l’Espai Gastronòmic a la Fira de Sant Isidre, etc.

Així, si voleu obrir un nou negoci a la ciutat, voleu millorar el vostre establiment o voleu compartir amb nosaltres una iniciativa, no dubteu en emplenar el formulari de contacte.

Al maig de 2006 es constitueix el Gremi d’Hostaleria de Viladecans amb la finalitat de consolidar una associació que representi els interessos del sector de l’hostaleria a la ciutat, i que alhora contribueixi a desenvolupar i dinamitzar l’hoteleria i la restauració de Viladecans.

Amb el Gremi es coordina un pla anual de treball conjunt que afavoreix la promoció de la gastronomia i dels productes locals, la dinamització i potenciació de l’entitat i que articula alhora accions conjuntes en benefici del desenvolupament i millora d’aquest sector a la ciutat.

Destinar part del vostre temps a conèixer allò que t’ofereix el Gremi és una bona inversió, si penseu que formar part d’aquest col·lectiu us pot beneficiar i necessiteu més informació no dubteu en emplenar el formulari o contacteu amb la mateixa entitat.

Gremi d’Hosteleria de Viladecans

Aquesta iniciativa potencia i consolida una xarxa d’establiments compromesos a donar a conèixer la gastronomia, la ciutat i evolucionar cap a la millora constant de la qualitat. Fomenta el coneixement, a més, dels productes locals i el seu valor afegit pel que fa la identitat de la nostra gastronomia. Promou alhora la creativitat dels cuiners i la incorporació dels productes de proximitat en les seves receptes, tot afavorint la diferenciació dels establiments de Viladecans.

Si penseu que la iniciativa pot ser interessant per al vostre establiment, empleneu el formulari i ens posarem en contacte amb nosaltres.

www.larutadelatapaviladecans.es

Un cop a l’any la Fira de la tapa aglutina a un conjunt d’establiments de restauració i botigues del sector agroalimentari de la ciutat tot convertint-se en l’aparador de la nostra gastronomia i dels productes locals.

Paisatge autòcton, productes de la nostra horta i riquesa culinària estan presents a través de les tapes i dels nostres establiments en aquesta fira, una jornada festiva, plena d’activitat i diversió on tothom que vol compartir i tastar el territori hi està convidat.

Participar-hi és molt senzill! Si necessiteu més informació registreu-vos i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Gremi d’Hosteleria de Viladecans

CLOSE
CLOSE