Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Òptica Ronda, referent a Viladecans

Òptica Ronda, referent a Viladecans

43 anys!! Ens hem fet grans i sempre hem vist al carrer del Sol la “botiga d’ulleres” com deien de petits; Òptica Ronda acumula l’experiència en el servei als clients que donen quatre dècades d’atendre’ls dia a dia.

En aquests anys moltes coses han canviat, sobretot la tecnologia que es fa servir per graduar la visió, per detectar problemes de visió, per ajudar les persones a aprofitar els restes visuals i també els serveis de rehabilitació, com les teràpies visuals per a nens. De tots aquests serveis s’ha dotat Òptica Ronda i configuren una part fonamental de la seva diferenciació pel que fa a la competència.

Ens expliquen que el servei d’òptica i optometria és un servei que té el triple vessant de prevenir, detectar i solucionar problemes visuals. El seu objectiu final és aconseguir el màxim rendiment visual amb la mínima fatiga. No té a veure amb la moda sinó amb la salut, però a Òptica Ronda aquest vessant ineludible de les ulleres com a complement de moda també és un fet i mantenen una oferta amplia i actualitzada del que es porta cada temporada i cada estació.

Portar ulleres s’ha convertit en tendència, no només al carrer sinó també en el pati de l’escola. I  els germans Ronda, segona generació dÒptica Ronda, s’encarreguen de mostrar aquesta moda per grans i petits en els aparadors que es canvia cada 15 dies o amb motiu de les celebracions especials del calendari. Ara l’aparador d’Òptica Ronda ja està adornat amb motius de Halloween i, per completar la disfressa, ens proposa canviar el color dels ulls amb les lents de contacte.

El que des de la pròpia empresa han destacat com a signe d’identitat d’Òptica Ronda és -i transcric literalment- “el servei al client: la capacitat per resoldre-li problemes. Som receptius i li busquem solucions. El nostre interès és que el client surti satisfet.”

Amb aquesta consciència i professionalitat han perdurat en el temps i s’han especialitzat en donar un servei integral al client.

Aprofitent-nos de la seva experiència !

Òptica Ronda

Carrer del Sol, 3, 08840 Viladecans

tel. 93 658 16 36

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE