Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Necen, líders en fabricació i venda de generadors d’ozó

Necen, líders en fabricació i venda de generadors d'ozó

En Jordi Centelles, gerent de l’empresa Necen Ozono S.L., contesta les nostres preguntes que tenen com a objectiu conèixer millor la seva empresa i sobretot una de les activitats més importants del seu negoci : els tractaments amb ozó.

 • Quina és l’activitat principal de Necen ? Des de quan et dediques? 
 • L’activitat principal del meu negoci és la fabricació i venda de generadors d’ozó. També fem venda al detall de productes de neteja, però sobretot potencïem la vessant de l’ozó, més desconegut pel públic però amb unes grans avantages.  L’empresa Necen funciona des del 2003.
 • Què és l’ozó i  per a qué serveix?
 • Les avantatges de l’ozó són múltiples i variades. L’ozó és oxígen enriquit amb una molècula més, amb la qual incorpora una sèrie d’avantatges: com a desinfectant  és 3.600 vegades més potent que el clor i 6.000 vegades més potent que el llexíu; destaca per ser altament eficient com a bactericida, viricida  i fungicida i s’aplica en aquells àmbits en els que és important el tractament ambiental de l’aire o la depuració i purificació de l’aire i l’aigua.   Elimina alèrgens de l’aire i té una potent acció com a desodorant eliminant olors desagradables sense afegir ambientadors ni cap component químic. Per saber més sobre  les caracterítiques i usos de l’ozó, clica aquí 
 • Sempre has volgut ser empresari? Com vas arribar a aquesta activitat?
 • Jordi somriu  i diu que sí, que el cuc de tenir el seu propi negoci li vé de familia i recorda especialment l’influència  d’un oncle seu. Que va treballar per a empreses alienes però no s’acabava de sentir bé i va crear la seva primera empresa al 2.003, una empresa de neteja a Barcelona que va arribar a tenir 140 treballadors. La va traspassar el 2013 i a partir d’aquí es va dedicar a ampliar una de les activitats residuals que ja feia en la primera empresa: la venda de generadors d’ozó.
 • D’on són els clients de Necen Ozono S.L. ? Com arriben a vosaltres ?
 • El client nacional arriba sobretot a través de la publicitat intensiva a Internet (Google Adwords, google Shoping…). Ens hem preocupat per estar ben posicionats i oferir avantatges com no cobrar l’enviament,  i ens dona resultats. També posem anuncis a revistes especialitzades i fem treball comercial tradicional visitant empreses potencialment clients.L’activitat de venda de productes de neteja és més a nivell local, encara que també fem venda on line.
 • Teniu pàgina web, bloc o alguna eina de comunicació digital?
 • Sí, la nostra pàgina web, a més de esmentar les avantatges d’ús dels nostres productes, ofereix la possibilitat de comprar-los on line. És una eina fonamental. També tenim facebook i un bloc on anem penjent noticies sobre accions de desinfecció medioambiental  que fem amb els nostres clients.
 • Quina és l’avantatge competitiva del teu negoci respecte a d’altres de la competència?
 • Una molt important: nosaltres fabriquem els nostres propis generadors, la qual cosa ens permet  adaptar-nos a la demanda específica del client i  vendre un producte que té la nostra garantia i del qual ens en fem responsables.
 • Quina característica del teu negoci destacaries?
 • Som una empresa amb valors ecològics, ens preocupa la millora del mediambient i ajudem a la seva conservació desinfectant i esterilitzant l’aire i l’aigua sense utilització de productes químics.

 • Col·laboreu amb algun projecte de ciutat?
 • Sí, hem signat un contracte a través del programa “Fem feina per a joves” per acollir a la plantilla un tècnic que fa reparacions dels equips. Igualment, ens beneficiem d’un mentoring  a través del centre Can Calderon.
 • Pertanyeu a algun gremi o associació?
 • Sí, sóc membre i vicepresident de la Xarxa Comercial de Viladecans.
 • Quantes persones treballen a l’empresa?
 • En aquests moments som 5 persones. Una d’elles , Carolina García, és sòcia de l’empresa i porta la comptabilitat.  És possible crèixer i per fer-ho necessitaria més personal comercial.
 • Quins projectes de futur teniu?
 • Els que tenim estan relacionats amb la fabricació de màquines generadores d’ozó més especialitzades i amb noves utilitats.   

A mida que en Jordi ens parla de les avantatges de l’ozó, creix el nostre interès per saber de les seves utilitats; per aixó ens ha fet arribar un document en el qual apareix la fotografia de tots els generadors d’ozó i al costat les seves utilitats. Aquí el teniu: OZONIZADORES 2015

Només afegir i destacar que Jordi Centelles porta 13 anys dedicat a aquesta especialització en l’ozó, donat que la primera empresa creada per ell i  situada a Barcelona ja tenia aquest servei . A l’hora de traspassar l’empresa va mantenir  aquesta activitat, la fabricació i venda de generadors d’ozó, que ha passat a ser la principal activitat  de Necen Ozono S.L.

I tres anys desprès, Necen Ozono s.l.  s’ha situat en el lideratge a Catalunya d’aquesta activitat. Es diferencia dels seus competidors a nivell nacional per la fabricació pròpia dels seus generadors d’ozó; no són una distribuïdora que compra i ven els aparells, sinó que produeixen els seus propis productes i els garantitzen.

Necen Ozono S.L.

C/ Agricultura nº 7. 08840-Viladecans

telèfon 93.243.32.00 , www.necen.es

Jordi Centelles Izquierdo

Comparteix
  2 comentaris
  1. Nosaltres som clients de NECEN i podem confirmar que és una empresa seriosa.
   Felicitats per l’article.

  2. Gràcies pel teu comentari.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE