Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

LListats d’empreses?

LListats d'empreses?

Una de les afirmacions que sorgeix amb freqüència en les reunions empresarials  i que recull més acord és que el teixit empresarial de Viladecans desconeix la seva pròpia composició, que les empreses no es coneixen entre elles ni es coneix què s’ofereix empresarialment a Viladecans.

Si que n’hi ha directoris parcials d’empreses que mai estan actualitzats, llistats que es queden obsolets en 2 mesos i pàgines web que s’han abandonat i no recullen la realitat empresarial del municipi.

A l’Ajuntament n’hi ha hagut vàries iniciatives al llarg dels anys  per tal de solucionar aquesta qüestió i tenir una informació fidedigna i fàcilment actualitzable, però mai hem arribat a un programa, recull, o pàgina web confiable.

Per ara, en aquesta pàgina web es pot trobar un llistat  que intentem mantenir actualitzat amb les incidències que ens van arribant. Pots veure’l aquí 

Entre el lectors algú coneix alguna iniciativa en aquest sentit?

alguna proposta ?quines característiques hauria de tenir aquest llistat? quina informació mínima? com mantenir-lo actualitzat de manera senzilla? com fer una relació de qualitat i útil?

Què penseu en aquest tema ?

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE