Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Kerry Logístics a Viladecans: els valors d’un lider

Kerry Logístics a Viladecans: els valors d'un lider

Avui us volem presentar una empresa que té les seves oficines al Parc de Negocis de Viladecans: es diu Kerry Logístics i pertany a un sector, el del transport internacional i la gestió logística, que segueix en ascens imparable.

Podríem definir Kerry Logístics com un proveïdor global de serveis logístics. Expressat així resulta difícil fer-se una idea del que representa en el seu sector, així que aportarem algunes dades:

“Té la base d’operacions a Hong Kong i oficines a 29 països, compta amb més de 24.000 empleats i disposa d’una flota de transport de més de 6.000 vehicles. Kerry Logístics és el principal proveïdor de serveis logístics d’Asia, amb una forta presència a Xina. Només en aquest país té 12.000 treballadors, 250 oficines, 100 centres logístics en 55 ciutats, 700 llicències com a operador i 300 llicències d’aduanes. A Europa, Kerry Logístics té oficines a 9 països (Regne Unit, Alemanya, Austria, Suïssa, Repùblica Checa, Bèlgica, Holanda, França i España).

Presta servei a més d’un terç de les 100 principals companyies del món, de sectors que inclouen electrònica de consum, alta tecnologia, moda, menjar i beguda, industria, química, aeroespacial, automòbils, venta minorista, sector farmacèutic i Healthcare”

 Aclaparador, eh? ….. però les dades són fredes i, a més, són les persones les que fan els esforços per aconseguir les coses. Per aixó hem pensat que, per entendre millor l’empresa, el que havíem de fer era conèixer el responsable de l’oficina de Kerry Logístics a Viladecans, en Toni Rafecas.

Ell, de manera didáctica,  explica la seva feina així:  ” Som una empresa dedicada al transport internacional i les gestions de logística,  i som capaços d’enviar (exportar) qualsevol tipus de mercaderia punt a punt, i som capaços d’anar a buscar una mercaderia (importar) de punt a punt. Des de les Antípodes  fins a Can Calderon si cal. Un treball que enganxa molt i que m’encanta. No som els millors logístics del món, som els millors per als nostres clients.”

Aquesta descripció transmet entusiasme pel seu treball,  i  dota de sentit i propòsit  la seva empresa.

A més, en Toni Rafecas assumeix amb responsabilitat el seu paper com a líder dels professionals que formen el seu equip i, de manera coherent amb aquesta responsabilitat, es forma per millorar la seva manera d’exercir el lideratge ( programa de lideratge creatiu, V!Líders ) es manté al dia, reflexiona i participa activament en iniciatives que tracten aquest tema, comparteix les seves reflexions i experiències amb altres líders a través de trobades periòdiques, i …el més important, no es queda a la teoria, aplica allò que assimila i passa a l’acció.

Per què  la seva decissió de millorar i crèixer personal i professionalment és ferma, perquè assumeix al 100% la seva responsabilitat com a líder, s’hi dedica i s’esforça . La creença que l’impulsa és el convenciment de què  si ell millora …. el seu equip, la seva empresa, millora.  Hi ha millor impuls per avançar?

Passió, propòsit, decissió, esforç, dedicació, voluntat de millora, responsabilitat ….. els valors d’un lider.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE