Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Jornada Welcome Viladecans de l’1 de desembre

Jornada Welcome Viladecans de l'1 de desembre

S’ha realitzat per primer cop una jornada pensada per donar una benvinguda institucional i pràctica a les empreses de Viladecans, i alhora fomentar el coneixement i la col•laboració amb el teixit associatiu empresarial de la ciutat .

Va tenir lloc l’1 de desembre al Centre de Promoció Económica i Serveis a les Empreses Can Calderon i està enmarcada en la iniciativa Viladecans & CO per acompanyar a les empreses en la seva integració a la ciutat.

Igualment, la Diputació de Barcelona col·labora en la seva realització.L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz,  va ser l’encarregat de donar la benvinguda institucional als assistents, tot recordant les possibilitats que té Viladecans i els projectes més recents com l’ocupació parcial de la zona de Can Alemany, on encara queda espai per al futur.

Desprès, l’Elena Alarcón, regidora d’Empreses, Innovació i Ocupació,  i Serveis Generals, va fer un repàs dels serveis que des de el Servei a Empreses podem oferir a les empreses del municipi.

Finalment,  Carme Gimeno, regidora de Comerç, Turisme i Gent Gran, va fer un anàlisi de la situació actual del comerç a la ciutat. Com a finalització de l’acte més institucional, les dues regidores van presentar  les diverses  associacions empresarials amb presència a la ciutat com a generadores d’aliances i ens que s’adapten a les necessitats del teixit empresarial.

L’acte, molt dinàmic, va comptar amb l’assistència de 30 noves empreses de la ciutat i i va incloure una xerrada realitzada per l’empresa Nottopic sobre les claus de la col•laboració, per un espai de workshop on es van establir contactes amb les diferents entitats distribuïdes en tres tipologies: d’àmbit supramunicipal (Cambra de Comerç i Pimec), àmbit empresarial municipal (Club d’Empresaris de Viladecans, V! líders, C2EB ) i entitats especialitzades del comerç i l’hostaleria (Xarxa Comercial de Viladecans i Gremi d’Hostaleria).

La trobada va finalitzar amb un networking amb esmorzar saludable de la mà de Fructus Web i Cal Mingo.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE