Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Essencia, el centre de benestar i bellesa proper

Essencia, el centre de benestar i bellesa proper

Al centre esportiu Podium  no només hi ha activitats esportives i piscines, en el mateix edifici pots trobar serveis relacionats amb el benestar i la cura personal, és el  Centre de benestar i bellesa Essencia.

Si vols conèixer les seves característiques i els seus serveis llegeix l’entrevista que segueix:

-Pregunta: Què tal les instal·lacions?

-RespostaEssencia és un espai lluminós, decorat amb un mobiliari elegant i modern de fusta blanca i amb el punt d’alegria que li donen les cadires en verd pistatxo. A les parets unes làmines enormes amb fotografies que conviden a la relaxació. Des de l’entrada es nota un ambient de calma i tranquil·litat que ja no et deixa en tota l’estona.

P: I dintre, a les cabines?

-R: Jo em vaig sorprendre de la seva amplitud.  Vaig observar que estan equipades amb tots els aparells necessaris i disposats de manera que no entorpeixen el moviment de l’esteticista al voltant de la llitera. El rentamans i l’aigua queda darrera a l’abast de l’esteticista i, al seu costat, una dutxa que s’utilitza en serveis com els peelings corporals. El llum no molesta quan estàs estirada perquè són llums d’ambient ubicades als laterals de las parets. Algun moble lleuger, també blanc, i una fotografia gran a la paret com les de l’entrada, relaxants. La sensació és de comoditat i tranquil·litat, com a l’inici.

-P: Bé, i els professionals?

-R: Ara t’ho dic,  però primer deixa que t’expliqui una cosa que em va cridar l’atenció. Anàven cap a la cabina i vam passar per unes portes de vidre amb l’interior molt ben decorat amb flors a les parets, amb un moble blanc  amb espelmes blanques i un mirall, amb tul blanc caient des de la paret sobre la taula… com si fos un decorat. I l’esteticista m’ho va explicar: a Essència tenen una zona vip  especial  núvies.

És un espai on poder compartir amb les  amigues i la família aquests moments tan especials i màgics, una zona reservada exclusivament per a elles, per fer-se proves de pentinats i maquillatge, demanar opinió, mirar-se moltes vegades …… Li diuen la Wedding Room, i allà també es realitzen cursos d’automaquillatge i cures bàsiques per a la pell, beauty parties …

I sobre els professionals et puc explicar la meva experiència en uns serveis concrets: un tractament facial i un massatge. Començo per la recepció. Jo ja estava cansada dels centres d’estètica on la persona que fa el servei és la mateixa que atén el telèfon i està pendent de la porta,  tot al mateix temps, deixant-te contínuament a la llitera en espera de poder continuar. A Essencia aquesta funció de recepció està coberta amb una persona que et rep molt amablement i que avisa a l’esteticista amb la que has concertat el servei.

Et puc dir sobre el tractament facial: em vaig fixar en els productes que utilitzen, que són professionals; en les mans suaus de la persona que fa el servei, en el seus moviments precisos, segurs i suaus pel rostre mentre  tot et porta a la relaxació (el massatge facial, els llums baixos, l’escalforeta a la llitera, la música suau, les mans delicades …). L’esteticista va explicant de tant en tant quins productes et posa i per a què serveixen . I el resultat: fins i tot a casa es van adonar que m’havia fet alguna cosa, deien que tenia la pell de la cara com més “lluminosa”. En poques paraules, una experiència molt agradable que repetiré.

I el massatge: em va semblar equilibrat, distribuït de manera que arriba a totes les zones, amb la força justa, el moviment, tacte i pressió necessàries per sentir que els músculs es van afluixant mentre et va envaint un estat de relaxació total.  Com t’ho diria: una experiència plaent en la que vaig notar com es desentumien els nusos que portava a l’esquena.

Evidentment al centre Essencia hi ha molts més serveis, dels que només et puc dir els noms: perruqueria i barber shop, fotodepilació, medicina estètica, dietètica, nutrició, micropigmentació, disseny de celles, serveis específics de tractament facial …. que, si estan a l’alçada del que conec, seran d’un alt nivell professional.

- P: Bé, ja només em falta preguntar-te ..  i els preus?

R: No em va semblar que fos més car que altres centres que ja havia visitat, i aixó que tenen unes instal·lacions premium, un alt nivell professional i una atenció agradable y atenta que ràpidament et fa sentir còmoda.

P: Ah! una última preguntar: jo puc anar?

- R: Què vols dir si pots anar?

- R: Doncs que no sóc sòcia de l’equipament esportiu Podium….

- P: Ui, però no té res a veure! Essencia comparteix el mateix edifici que Podium però està obert a tothom que vulgui rebre els seus serveis. Igual que la ludoteca, la botiga d’esports i el centre d’events, que estan al mateix edifici però també tenen un funcionament independent. O sigui, pots anar tranquil·lament. Però m’agradaria que m’avisessis quan decideixis anar….

P: ¿Per..?

R: Perque m’han donat una targeta de “Promoción Amigo: Ven a vernos con un amigo y te regalaremos, a ti y a tu amigo, un tratamiento facial; con el segundo amigo, una sesión de presoterapia; con el tercero, solarium; con el cuarto, esmaltado de uñas; y con el quinto, un tratamiento corporal.” D’aquesta manera guanya la clienta i guanya l’amic o amiga al que acompanya !!

I a qui llegeixi aquest post el convido a enviar-nos comentaris sobre la seva experiència al centre de benestar i bellesa Essència. La compartirem .

Essencia, belleza y bienestar (Junto Centro Municipal Podium)

C.Pompeu i Fabra, 5. Telèfon 630.981 735

08840-Viladecans

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE