Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

La Masia d’en Tito

La Masia d'en Tito

La Masia d’en Tito és un restaurant singular en el que destaca l’espai on està ubicat: una antiga masia de gairebé 100 anys que es troba al centre de la població, al costat de l’Ajuntament, a prop de la Torre del Baró i a la mateixa vorera que el Parc dels Ocells.

En entrar, el primer que es veu és un pati amb un arc empedrat i unes taules que conviden a quedar-se a gaudir d’un dinar o sopar casolà. I si ens deixem temptar aixó és el que trobarem: una cuina mediterrània ben feta i ben presentada en un espai agradable i tranquil.

La persona que porta el restaurant, en Tito, és un emprenedor nat, dinàmic i atent, que va obrir la Masia d’en Tito fa poc més d’1 any. Des de llavors i poc a poc el restaurant ha anat guanyant clientela perquè l’oferta deixa bon sabor i bon record. Pels que estiguin pensant apropar-se: obren tots els dies de 13’00 a 17’00 i de 20’00 a 23’30 hores menys els dilluns i diumenges a la nit, i tenen com a especialitat la caldereta de llamàntol.

La masia que dona nom al restaurant sembla més petita per fora del que és en realitat; dins la masia hi ha una part propera a la barra del bar que és bastant gran i a dalt salons diversos per a grups de mides diferents. En Salva, el maître,  ens explica que a la masia han celebrat banquets de casament i altres celebracions de grups en que han estat còmodament atesos. També tenen un saló privat per a 12/14 persones.

El restaurant té a prop zones blaves i taronges que a migdia i a la nit són gratuïts. Per tant, els clients que venen en cotxe no tindran problemes per aparcar a les rodalies del restaurant. Ens diu en Tito que la seva clientela prové de fora i també del mateix poble, i tant uns com altres opinen a les xarxes socials atorgant a la Masia d’en Tito una qualificació entre Muy bueno i Excelente (Tripadvisor). 

El restaurant està associat al Gremi d’Hostaleria de Viladecans i en Tito ens explica que encara el futur amb una visió optimista, segur de que el que ofereix, una bona relació qualitat/preu en el producte i un lloc agradable i tranquil per dinar i sopar, té recorregut i atractiu.

Si algun dels nostres lectors hi va a la Masia d’en Tito, esperem les seves impressions i comentaris!

La Masia d’en Tito

C. Àngel Guimerà, 9. Viladecans (Barcelona)

 936 593 331

 

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE