Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El Graner aporta salut i qualitat amb els seus productes

El Graner aporta salut i qualitat amb els seus productes

El Graner ven tot tipus de productes alimentaris a granel, principalment fruits secs, llegums, herbes remeieres, espècies i també caramels i herbes per infusions.

És un comerç de Viladecans singular pel seu extens assortiment i també per la manera de presentar els productes:  amb pots de vidre, sacs, cubells .., a la manera tradicional de les botigues d’abans,  i alhora innovadora, per la presència de dispensadors i contenidors transparents que potencien l’atractiu del producte, els seus colors i diferents textures. Singular fins i tot per la mescla d’olors de les herbes i espècies, que fan de  l’estància en la botiga un moment agradable del dia.

Es troba al carrer Salvador Baroné local c-7, en el xamfrà amb el carrer Muntanya, en un lloc que s’ha de descobrir perquè queda una miqueta amagat. Encara que aixó no és obstacle per la gent que ja coneix la botiga, no només de Viladecans, també de Sant Climent i de Gavà.

Avui parlem amb l’Anna Maria, propietària de la botiga per conèixer millor El Graner.

Ella ens explica que va triar aquest tipus d’activitat per què va veure que a la nostra ciutat no hi havia gaire competència  i també per què va voler crear un lloc atractiu i original on la gent pogués triar les quantitats dels productes alimentaris que necessités, sense estar condicionat per la mida i el pes habitual dels envasats.  La botiga és un espai que recupera l’essència de les botigues antigues agradables i tranquil·les on fer la compra sossegadament.

També ens explica que els productes que ven, tant recomanats per la dieta mediterrània per ser aliments eficaços com a protectors de la salut, tenen estacionalitat, són productes de temporada i aixó influeix en l’assortiment que té a la botiga en cada estació. Igualment, ha introduït en l’assortiment els nous cereals, espelta, quinoa, amarant, etc, cada vegada més demandats pels clients que cuiden la seva salut. Anna Maria es cuida de què els proveïdors siguin de proximitat i ecològics per tal de donar la major qualitat  possible al client durant tot l’any.

Un exemple del gran assortiment de El Graner: a la nostra visita vam poder comptar fins a 12 varietats de mongeta i 4 de llenties. I un servei a destacar: l’Anna Maria ens pot assessorar sobre quina varietat és millor per fer el que volem fer. Igualment, podem trobar aquests consells a l’hora de comprar les herbes remeieres o les farines o els caramels o els cereals o en els productes exclusius que trobem a la botiga.

Per poder donar aquest servei d’assessorament, l’Anna Maria no deixa de formar-se e informar-se sobre tots els temes que tenen a veure amb els productes que té a la botiga , sobre l’alimentació vegetariana o vegana i sobre les maneres de preparar els nous productes .melmelades

A més de visitar la botiga, podeu trobar informacions i consells, fotografies i receptes al seu facebook, una pàgina amb unes imatges de molt bona qualitat.  I ens ha dit que últimament estan treballant en un blog on poder explicar amb més detall tot allò que volen aportar als seus clients des de la botiga.

Per acabar aquesta ressenya voldria destacar, a mena de resum, l’originalitat i imatge atractiva de la botiga, la qualitat i assortiment dels productes i l’assessorament i la cura en el tracte al client que dispensa l’Anna Maria de El Graner.

Podeu anar i comprovar-ho !

El Graner, 

Carrer Salvador Baroné local c-7, esquina carrer Muntanya

08840-Viladecans tel. 672 89 89 81

mail:  elgraner2013@gmail.com

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE