Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Visita a TCP Aerodynamics


TCP, amb més de 35 anys al mercat i especialista en la fabricació de peces i components aerodynamics per a motocicletes, ha fet una aposta destacada en els últims anys per la innovació, un esforç extraordinari de reorientació estratègica per adaptar-se al mercat i guanyar competitivitat.

TCP treballa per a primeres marques de motocicletes, la qualitat dels seus productes i processos de fabricació ho fan possible. Exporten el 95 % de la seva fabricació, principalment a Europa, Japó i EE.UU.

El seu dinamisme i implicació amb la tasca ben feta, amb la millora continua, també s’ha vist reflectit en la seva participació en el territori, en activitats amb al sector empresarial ( trobades empresarials, seminaris, cooperació, jornades…), tant per aprendre com per compartir allò tan valuós avui en dia: experiència i coneixement.

 

Dades de contacte

Adreça: C/ Progrés nº 6 –  08840 Viladecans
Telf: (93) 647 50 40
Web: http://www.tcpsa.com/

 

Comparteix
  2 comentaris
  1. buenos dias estoy restaurando una yamaha rd 350 31k que lleva montada cupula y quilla tcp y necesito el cristal de la cupula y si puede ser sus herrajes esperando contestacion gracias

  2. Hola Carlos, creo que sería más efectivo que enviases esta petición a la propia empresa. Tienes sus datos al final del post.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE