Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Iniciatives i Programes: una empresa forta treballant a l’àmbit social

Avui us volem parlar d’una empresa que es va fundar a Viladecans l’any 1990. Una empresa que va començar a treballar proposant programes d’àmbit social, dissenyant projectes culturals, portant a terme plans formatius per a persones a l’atur i col·lectius en risc d’exclusió, principalment desenvolupats amb les administracions locals.

I ara us estareu preguntant quan de temps va trigar a enfonsar-se una empresa la facturació principal de la qual depenia de les administracions públiques i que treballava en l’àmbit  social i cultural.

Doncs no. Sorprenentment i com podeu sentir al vídeo,  Iniciatives i Programes ha anat creixent fins a convertir-se en un grup empresarial que ha diversificat les seves activitats, que tenen en marxa 70 projectes a diferents àmbits arreu de Catalunya i que mou més de 360 persones en els seus equips.

El que no ha variat en aquests 23 anys de vida de l’empresa ha estat el seu compromís amb la societat que els envolta i per la qual treballen,  ni els objectius  i els valors que impregnen les seves actuacions:  generar participació, millorar la convivència, motivar i donar oportunitats als joves i als menys afavorits i, en definitiva, afegir valors socials als projectes que porten a terme.

El vídeo el va realitzar l’empresa quan va arribar a la majoria d’edat i li van posar un títol molt significatiu, amb un missatge que explica molt d’ells mateixos: “(+18) anys d’utopies concretes”

Dades de contacte

Adreça: Av. Roureda 63-65, Viladecans
Telf.: 93 637 21 11
Email: iniciatives@grup-ip.cat
Contacte: Daniel Fernández
Web: http://www.grup-ip.cat
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE