Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

STP Group

En aquesta entrevista coneixerem les tres linees de negoci principals de l’empresa STP Group, amb seus a Viladecans, Castelldefels, Madrid i Lisboa.

Javier Aguado, cap de producció i responsable de la linea de desenvolupament i manteniment de sistemes informàtics i de comunicacions, ens explica amb detall les activitats que porten a terme.

Voldríem destacar de STP Group, a més de la seva adaptació continuada als canvis i creixement accelerat de les necessitats empresarials en l’àrea de comunicacions i desenvolupament informàtic, que han anat detectant i satisfaent a l’hora,  la seva estructura com a grup d’empreses, que els aporta sinergies, diversifica riscos empresarials i els permet adaptar la seva activitat i recursos humans al mercat en què es mouen.

Igualment, destacar la seva activitat com a Fundació, amb acciones que intenten facilitar l’accès a les noves tecnologies a persones amb dificultats especials per a incorpor-se al món digital. STP Group passa així de la teoria de la Responsabilitat Social Corporativa a la pràctica dels valors de que s’han dotat com a organització.

Dades de contacte

Adreça: Prat de la Riba, 1. 08840 Viladecans
Telf.: 902 106 398
Contacte: Javier Aguado
Web: http://www.stp.es
Ver mapa más grande

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE