Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Las Bermudas del Triángulo

Bermudes del triangle, és un projecte format per tres empreses creatives a Viladecans, que han rentabilitzat les seves activitats mitjançant el treball conjunt i en col·laboració . La confiança, el treball i el respecte a la autonomia individual són els principals pilars d’aquesta unió.

El David, l’Albert i el Miquel són 3 empresaris de Viladecans que des de fa dos anys van decidir unir esforços, d’una banda per fer les seves respectives empreses més fortes, d’altre per reduir costos empresarials i per últim,  per créixer.  Creixement que no va ser només econòmic sinó també personal ja que el fet de compartir el mateix espai amb d’altres persones amb interessos i motivacions molt similars va contribuir a trencar amb l’aïllament i la solitud en la que estaven abans de compartir el local.

Les Bermudes està format per un estudi de producció audiovisual,  La Bóbila, que ha realitzat el vídeo de presentació, un estudi de disseny gràfic, EstudiComet i una empresa de desenvolupament de pàgines web i software a internet Shht ! Estudi.

Aquesta aliança els ha permet crear un espai de interrelació per fer negocis i aprofitar les sinergies que poden haver entre totes tres activitats, i no només això, sinó que tots tres ens demanen si podem donar-lis suport per anar més enllà i buscar la manera de consolidar encara més aquesta interrelació.

Si bé aquesta voluntat de col·laboració és molt destacable, el que més ens ha sorprès és el bon clima personal que hi ha al grup. Estar a les seves oficines és gairebé com estar a casa amb un grup d’amics treballant per un únic objectiu: treure el màxim profit d’una reunió en un clima distés i optimista. I és que ja se sap, la creativitat requereix sempre d’un bon clima laboral.

Dades de contacte Las Bermudas del Triángulo

Email: info@lasbermudasdeltriangulo.com
Web: http://www.lasbermudasdeltriangulo.com

Dades de contacte Estudi Comet

Adreça: Grup Sant Jordi, Local 5 A
Telf.: 936582876
Email: david@estudicomet.com
Contacte: David Villa
Web: http://www.estudicomet.com

Dades de contacte La Bòbila

Adreça: Grup Sant Jordi, Local 5 A
Telf.: 936379576
Email: info@labobila.es
Contacte: Alberto Palacios Marcos
Web: http://www.labobila.es

Dades de contacte Shht ! Estudi

Telf.: 664317402
Email: info@shhtestudi.com
Web: http://www.shhtestudi.com


Ver mapa más grande
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE